Çarşamba, Aralık 10, 2008

'Vandallar'dan yönetime rest


Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Tekirdağspor'un taraftar grubu 'Vandallar' ara transfere kadar bekleme kararı aldı. Bu karar doğrultusunda Vandallar bu hafta sonu Kapaklı deplasmanına gitmeyecek.

Vandallar'dan yapılan açıklamada, "1 seneden beri takımımıza her zaman destek verdik. Elimizden gelenin fazlasını yaptık ancak sonuç ortada bir seneden beri herşey aynı tas aynı hamam. Bir takım şampiyonluk istiyorsa sadece taraftarın ve bir kaç futbolcunun inanması yetmiyor. Bir takımın şampiyon olabilmesi için yönetim, futbolcu, teknik adam, vali, belediye başkanı, bürokratlar, taraftar hep birlikte inanmalı. Kimlerin inandığı ortada. Zaten sonuç da ortada. Ligde oynanan iki önemli maçta (Çerkezköy ve Veliköy) elde ettiğimiz puan 'sıfır' . Bu takımın hedefi yoksa 90 dakika sesi kısılana kadar bağırmanın anlamı ne?"

Açıklamaya şöyle devam edildi: "Takımdaki oyuncu maç günü üstünde Tekirdağspor montu, elinde saklamaya çalıştığı sigarası ile takımın toplanma yerine gidiyor. Bu takım halı saha takımı değil, 41 yıllık tarihi olan bir kulüp. Bu takımın formasını herkes giyemez. Eğer bu formanın ağırlığını taşıyamıyorsan o formayı giymeyeceksin. Bu zihniyette olan bir futbolcunun neyini destekleyeceğiz? Bir taraf bu zihniyette, taraftar ise 90 dakikd içeride-dışarıda destekte. Bu nedenle ara transfere kadar beklemedeyiz. Ya bu takıma Tekirdağspor formasına yakışan futbolcular alınır ya da bizim aldığımız karar devam eder."

'Vandallar', Çorlu Sanayispor maçına grupça geleceklerini ancak tezahurat yapmayacaklarını belirttiler.

Kaynak: www.tekirdagsporum.tr.gg - Hakan Şenel, Oğuz Hiçsönmez

1 yorum:

Adsız dedi ki...

taraftar haklı... umarım hak edileni alırlar...

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.