Perşembe, Aralık 11, 2008

THY'nin şampiyonluk için son 90 dakikası

HABER-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstanbul 1. Amatör Küme 4. Grup'ta lider durumda olan Türk Hava Yolları (THY) ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı Spor Net maçının hazırlıklarını Halkalı Etap Stadı’nda dün yaptığı taktik ve kondisyon idmanıyla sürdürdü. Pazar günü saat 10:45'te Sütlüce Stadı’nda Spor Net ile karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, maçı kazanmaları veya berabere kalmaları halinde şampiyonluklarını ilan edecek. Spor Net ise bu maça prestij için çıkacak.
THY’nin tecrübeli antrenörü Uğur Boyacı, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğu haftalar önce garantileyebilirdik fakat yaşadığımız olumsuz olaylar ve sakatlıklardan dolayı bunu son haftaya bıraktık. Yine de son maçımızda Spor Net'i yenerek şampiyon olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Boyacı, “Gelecek sezon için mevcut kadroyu koruyup bir kaç takviye ile daha büyük başarı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Takımın ikinci kaptanı Mustafa Budak ise maçla ilgili şöyle konuştu: “Üst üste puan kayıpları yaşadığımız sırada arkadaşlar ile aramızda kalan 6 maçımızı kazanıp şampiyonluk sözü vermiştik. Bu sözümüzü tutmaya 1 maç kaldı ve bu maçı da kazanarak layık olduğumuz Süper Amatör Küme’ye çıkmak istiyoruz.”

İdmanda futbolcular oldukça hırslı göründü.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

spor NET macında 13 numara mırac ve 14 numara feyyaz cok iiidi kulubede...:D:D

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...