Perşembe, Aralık 11, 2008

Beylikdüzü, 'Demir' gibi takım oldu


İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta Beylikdüzüspor’un son haftalardaki büyük çıkışı devam ediyor. Mavi-Beyazlılar son olarak geçtiğimiz hafta sahasında Mustafakemalpaşaspor’u 5-0 gibi net bir skorla geçti ve 17 puanla 7. basamağa çıktı.

İstanbul futbolunun son yıllardaki en güçlü ekiplerinden biri olan Beylikdüzüspor, yaşadığı ekonomik sıkıntıların da etkisiyle bu sezona iyi başlayamamış, ilk 5 hafta sonunda 5 puanla sondan üçüncü sırada yer almıştı.

Tuncay Terzi’nin yerine göreve getirilen, daha önce bu takımda başarılı sonuçlara imza ata Şenol Demir’in yönetimindeki Mavi-Beyazlılar yavaş yavaş form grafiklerini yükselttiler.
Demir yönetiminde maçında Zara Ekinlispor ile 1-1 berabere kalan daha sonra Kirazlıtepe ve Ümraniye’ye yenilen Beylikdüzü temsilcisi, daha sonra oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alırken bu beş maçta 14 gol attı, ve kalesinde hiç gol görmedi.


Şenol Demir yaptığı açıklamada, “Daha önce ‘Bizi ikinci yarıda izleyin’ demiştim. Takımımız yavaş yavaş toparlanıyor. Göreve geldiğimizde ekibimle birlikte uzun vadeli bir plan yaparak ilk etapta futbolcularımızın fizik-kondisyon seviyesini yükseltmeye çalıştık ve gerekli yüklemeleri yaptık. Ayrıca kadromuzdaki genç yeteneklere daha fazla şans verdik. Bunun karşılığını da almaya başladık. Bu sezon ligi olabildiğince yüksek bir yerde bitirip, Beylikdüzüspor’u gelecek sezon 3. Lig’e çıkarmak istiyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Dikilitaşspor 7 sezon sonra BAL'da

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Dikilitaşspor, Taçspor'u uzatmalarda 2-1 yendi ve gelecek sezon BAL'da mücadele etmeye hak kazandı.