Pazar, Kasım 02, 2008

Vefaspor deplasmanda kayıp

CANKURTARANSPOR: 3 VEFASPOR: 3

HABER: İBRAHİM POLAT
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vefaspor puan kayıplarına devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar içerideki bütün maçlarını kazanmasına rağmen dışarda gerçekten çok zorlanıyor. Vefa, son olarak ligin yeni ekibi Cankurtaranspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı.
Cankurtaran'daki maç sert başladı ve ilk 20 dakikada 3 sarı kart çıktı. 19'da kazanılan korner atışını Cankurtaranspor iyi değerlendi ve maç 1-0 oldu. 30'da Vefaspor kalecisi Şener rakibini ceza sahası içinde düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cankurtaranlı futbolcu durumu 2-0 yaptı.
2-0 geriye düşen Vefa, Erkan'ın yerine Emre'yi oyuna aldı. 34'te ceza sahası içinde elle oynama nedeniyle Vefa bu kez penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Emre topu kaleciye nişanladı, dönen topta Emre'nin vuruşunu yine kaleci çıkardı fakat topu iyi takip eden Mustafa skoru 2-1'e getirdi. Vefa'nın atakları ardı ardına devam ederken skoru 2-2'ye getiren gol Oktay'ın doğrudan kornerden yaptığı vuruşla geldi. İlk yarı bu skorla bitti.
Bu arada Vefa'nın ilk golünde Cankurtaran teknik heyetinden bazı kişilerin yardımcı hakemin orta sahaya gitmesine engel olmaya çalışması dikkat çekti.
Cankurtaranspor ikinci yarıya iyi başladı ve 55'te 3-2 öne geçti. Vefaspor golden sonra eşitlik golünü aradı. Cankurtaran savunması iyi direnç göstermesine karşın 75'te kazanılan serbest vuruşta Seçkin iyi yükseldi ve Vefa tekrar beraberliği yakaladı. Maçın son anları gergin geçse de mücadele 3-3 tamamlandı.

Olay çıktı
Maç sonrası istenmeyen olaylar vardı. Vefa kalecisiyle Cankurtaran'ın 14 numaralı oyuncusu arasında tartışma çıktı. Bazı taraftarların da karışmasıyla olay büyüdü ancak polis güçleri araya girdi. Vefaspor yaklaşık 30 dakika soyunma odasında bekletildikten sonra stattan çıktı.

23 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yorumu nasılsa yayınlamıcaksın biliyorum ama yinede yazıyorum şu yorumlarını maç sonuçlarını yazarken lütfen artık cankurtaranı hep küçümseyerek yorumlar yazma yada vefannın sitesinden onların azından gelen yorumları yazma be abi

Efkan dedi ki...

sevgili kardeşim,
maçı gönderen Vefaspor cephesinden tamam ama nerede küçümseme var anlamış değilim? Olabildiğince objektif olmasına özen gösterdik.
Haberi Koymayaym da ne yapayım, sizin maçın haberi hiç mi girmesin?
Bu haberleri ben yazmıyorum benim Cankurtaran'la ne derdim olabilir zaten. Ben aracıyım sadece.

Adsız dedi ki...

efkan bey bunuda yayınlamayabilirsiniz ama şunu belirteyim maçı ben yazdım ve yorumladım.bütün samimiyetimle söylüyorum hiç bir ekleme yok ne olduysa onu yazdım.cankurtaranı niye küçümseyelim ki küçümseyecek ne yazılmış.orada bir maç oynanmış ve maçın atılan golleri bile ince ayrıntısına kadar yazılmış.yani maç sonunda olaylar olmuş ve ben vefanın kalecisi ve 14 numaralı oyuncusu tarafından başladığını ve sonrada sahaya taraftarların girdiğini yazdım.size doğal olarak yumaşatmışsınız ama buda gerçek.maç sonrası kaç polis geldi ben sayamadım yunuslar ile maç sonrası yaklaşık 30 dakika sonra sahadan yine polis kordonunda ve kfürler eşliğinde çıktı vefa.bunları size yazıyorum amacım 2 takımın düşman olması değil bilakis dostane olması ama olanlar ve yaşananlar bu.

Adsız dedi ki...

sevgili efkan abi ben cankurtaranlı maçta oynayan biriyim.abi şu yorum yapan arkadaş objektif olaya çalıştığını söylemiş ama abartmış emin ol.evet bir olay var ama seyici sahaya falan inmiş böyle bişey yok.bir kaç futbolcu arasında tartışma oldu ve onları sakinleştirmeye çalışan diğer sporcular.ama böyle olaylarda gurup psikolojisini bilirisin ayıranda laf söyler karşısındakide uzar gider.bunun dışında bişey yok.kimse kimseye fiske bile vurmuş değildir.bu arada vefa 30 dakika odada bekledi bunun nedenide iş bilmez tecrübesiz güvenlik güçleridir.ayrıca toplam 15 polis vardı yoktu.arkadaş 15 e kadar sayamadığı için herhalde sayamadığını söylemiş.olayın tamamı budur.ayrca şunu belirteyim vefa maçı oynamadan almış bi havada çıktı .ve emin ol bizim kişisel hatalarımız nedeniylede 1 puanı kurtardı.maç sonu hayal kırıklıkları sinir ve hazımsızlık yapmış olacakki hiç bişey olmayan maçta kendi olaylarını çıkardılar.çünkü kalecileri sahanın diğer ucundaki 14 nolu futbolcuya kadar gelip olaya neden oluyorsa bunda bir kabullenmezlik hazımsızlık olduğu açıktır. senden ricam bunu yayınlaman ve herkesin emeğinin değer bulmasına yardımcı olmandır efkan abi.
not.son olarak abi bilmen gereken bişey daha cakurtaranlı bütün futbolcular sadece futbolu sevdikleri ve birbirlerine olan sevgi dostlukları için oynuyorlar.emin ol tek kuruş para ve maddi menfaatleri yok.kulübüzün maddi imkansızlıklarına rağmen bu ligde başarılı sonuçlar alıyyoruz.lütfen herkes biraz emeğe saygı göstersi.küçük görmek yanlış yönlerdik ancak acizlerin işidir.saygılarımla. cüneyt taşkıran

Adsız dedi ki...

cüneyt helal olsun bende aynılarını anlatmaya çalışıyorum devamlı zaten gökhan köksal

Adsız dedi ki...

sevgili cüneyt kardeşim ne sizin emeğinize lafım nede futbolunuza.herkes ortak başarı için mücadele veriyor ve sizde haklı olarak elinizden geleni yapacaksınız tabikide.benim sayı sayamadığımı söylüyorsun oda senin görüşün ama ikimizde biliyoruz olanları evet doğru kimse kimseye bir fiske vurmadı ,bende zaten vurdu demedim.polislere işi bilmez demişsin oda senin görüşün ama vefa nın oyuncuları polis kordunuyla çıkarken bazı yöneticiler ellerini sıkarken saha içinde olan taraftarlarda küfürleri savuruyordu.belki sen içerdeydin görmemiş olabilirsin bunları.birde hazımsızlık demişsin neden olsun bu hazımsızlık anlamış değilim bir takımın bir takım ile berabere bitirmesinden daha doğal ne olabilirki ,yani fenerbahçe hacattepeye yeniliyor ve bundan daha doğal ne olabilirki sevgili cüneyt.belki senin maç içerisinde ve sonunda kaçırdığın bazı şeyler olabilir.cankurtarana da bu maddi olumsuzluklarda verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum çünkü futbolun güzeliklerini konuşmak hep isteiğimizdir..

Adsız dedi ki...

emre arkadaşımız bkrköyspordan geldi ama bi katkısı olmadı hala bekliyoruz bakalım ne zmna kadar böle gisicekk

Adsız dedi ki...

verdiğin örnekten sonra yoruma bile gerek yok daha

Adsız dedi ki...

Ya bırakın maddi imkansızlıkları falan her zaman Cankurtarana giden takımların karşılaştıkları manzara aynı terane devam ediyor herkes korkarak gidiyor cankurtarana devamlı olay orada

Adsız dedi ki...

Eminönü belediye baskanının aldığı takım olan Vefaya Bir Eminönülü olarak Cankurtaranda darbe vurmak beni çok memnun etti.İNŞALLAH ŞAMpİYON OLAMAZLAR.eminönü kulüplerinin hakkını Vefaya yedirenlere,7 gün otobüs verenlere,Belediye tesislerinde Vefalılara yemek veren Sözde Eminönülü olan aslı FATİHli Belediye Başkanımıza burdan selamlarımı yolluyorum ve CANKURTARAN olarak Fatih değil Eminönü ilçesi takımı olduğumuzu,kendilerininde EMİNÖNÜ belediye başkanı olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Adsız dedi ki...

Çarşamba günü yapılacak İncirli - Cankurtaran maçı için Cankurtaranlı arkadaşlara sesleniyorum.Şimdiden iyi olan kazansın diliyorum.

Cankurtaran taraftarına arkadaşlar kardeşler Fair-play adı altında güzel bir müsabaka olmasını istiyoruz İncirlispor olarak, o yüzden saçma sapan olaylar olmaması için gerek bizler esnek olarak gerekse sizde öyle olursanız zaten, Hiç bir sorun ve küfür yaşanmadan güzel bir maç olucaktır.

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşlar bende o maçtaydım olay yok küfür yok diyorsunuz değilmi.saha içinde vefayadan bilalin yüzüne gelen ayaka darbesi gözünü çıkarabilirdi ve çocuk birkaç dakika şuurunu kaybetti sonra mustafanın bogazına atılan dirsek nefesini kesti cankurtaran takımı ogün omaça futbol oynamay çıkmamıştı vefaya çelme takmaya çalışmıştı hani diyosunuz ya sindiremediler asıl sindiremeyenler cankurtaranlılar eminönü belediyesinin vefaya yardım etmesinden okadar hırslanmış olacaklarki sanki savaşa gelmişler.soyunma odalarınnın önünde içki içen sonra saldıranları mı dersin 14 numaranın buzu alıp fırlatmasınımı dersin bşkanın ve teknik heyetin küfürünü mü dersin BİRDE TİRBÜNDE CANKURTARANLI BİR FUTBOLCUNUN AİLESİDE MAÇTAYDI ANNESİ VEFA GOLÜNDEN SONRA İNŞ.AYAĞIN KIRIL DEMESİNİ İNSANLIĞA YAKIŞTIRMIYORUM. bilmiyorum ama bu gerginlik karagümrükteki ikinci maçtada sürecek.HER ŞEYE RAĞMEN HER ZAMAN HERYERDE ENBÜYÜK VEFA ...BİZ ÇINARINIZ 180 SENELİK TARİHİMİZİ BİLMEYENLERE DUYURURUR..

Adsız dedi ki...

:)siz alışmışınız böle tehditlere artistliklere bence sahda futbolcualrınızda daha maçın 5 dksında ıtıbaren sız karagumruge sakın gelmeyın falan fılan boş tedhditlere:)mustafaya dırsekte atılmadı cunku benım pozisyyonumdaydı bence nefesi ondan değilde maç boyunca benı tehdıt etmesı ve yedi sülaleme kufur etmesınden birde 7 numara beraber ikisiydi ayrıca bilal deınlen arkadaş kafasını topa dogru uzatmasından dolyaı geldı ayrıca arkadaşımız özürde diledi hem maç içinde hemde devre arasında ayrıca vefada gol atmadı yaa 1 hakem penaltısı birde kalecimizin iki tane yaptığı hata kendi kalemize attığımız goller yani:) 180 değil 580 sene olsada önemli değil topu oynayan bizdik ayrıca takımıza biraz terbiye verin bi 10 numaralı arkadas birde defantaki 4 numaralı arkadaş gerçekten cok efendiyler keşke hepsi onlar gıbı olsa size hiçbişey olmaz

Adsız dedi ki...

Belediyenin sahip çıkmaması ne demek cankurtaranın antrenman yaptığı tesisler kime ait?tabikide eminönü belediyesine.vefa bile kendi tesislerine para verip kiralar iken cankurtaran eminönü beldiyesinin kendi tesislerini kullanıyor ki bence bunda da bir sıkıntı yok.Ama maçlar uzun iki takım şampiyonaya gidecek ama 3 takımda 1.amatöre düşecek bunu da unutmamak gerekir.

Adsız dedi ki...

03.11.2008 14:09
Tarihli yazan arkadaş (11 numara) sütten çıkmış akkediyi bence oynama şuan o maçın cd sini izliyorum kendini görsen ben ne yapmışım biz ne yapmışız dersin maçın stresinde hangi piskosta olduğunuzun farkında değildiniz sanırım.size dolduranlarda olmuş tamamen sizinde hatanız diyemeyiz tabi herkes işini yapsa yönetici yöneticiliğini,futbolcu futbolculuğunu bir sıkıntı olmazdı mutlaka.mustafa karagümrüğe gelmeyecekmisiniz demiş her takım her sahaya gelir ve çıkar ama nasıl?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar maç bitmiş sizin menajeriniz ortalığı geriyor hiç gerek yok olanlar olmuş hatasıyla doğrusuyla bir maçı geride bıraktık anadolu hisarı kendi sahasında çıkardığı olaylardan sonra ceza aldı bundan sonra yapan kendine yapar.ayrıca biz cankurtaran olarak heryere gideriz kavgaya değil top oynamaya çalışalım futbolda sertlik herzaman olur olanlar iki takımın değil hakemin kabahatidir ayrıca bilal kardeşime yaptığım hareketten dolayı özür dilerim kasti bi hareket yok o kafasını topa soktu bende topa müdahale etmek istedim tekrar kusura bakmasın vefaya başarılar

Adsız dedi ki...

Bak arkadaşım bilmeden konuşma,bütün Eminönü kulüpleri dışarda antreman yapıyor.Cankurtaran'ın sahasıda belediyenin değil,kendisine aittir.Belediyenin olsa bütün eminönü takımları orda antreman yapardı.Bilmeden cahilce konuşmak kolay.Bir eminönü kulübü başkanı konustu dıe otobus vermediler gittiler fatih takımı olan Vefa'nın yönetimini aldılar.Bunu kıskanmıyoruz ama yazıklar olsun o belediye başkanına.Tek duamız 500 senelik bile olsa,bizim emeklerimizle,Eminönü halkının parasıyla biryere gelmeye çalışan Vefa'nın başarılı olmamasıdır.Bunun için elimizden geleni yapacağız.Eminönünde 10a yakın amatör takım varken,bir fatih takımına yardım edilmesi bizim ağırımıza gidiyor.Haftanın 7 günü Vefa kulübüne Eminönü belediyesınden otobus verılıyor,Eminönü kulüplerine malzeme bile vermeyen belediye baskanımız sizde 22 mılyara futbolcu alıyo.Utanması gereken asıl sizsiniz.hala burda konusmaya yuz buluyosunuz,kimlerin emeklerıyle nereye gelıyosunuz.Allah bu emekleri,Eminönü halkının bu paralarını inşallah birgün VEFA'dan çıkarır.

Adsız dedi ki...

ya o cdyi gerçekten bana ulaştırırmısın ben sütten çıkmış akkediyide oynamıyorum boş muhabbetlere gerek yok maç bitti yeter artık cdıyı ulaştırırsan sevınırım artık vefadaki maçta karşılaşırız bidaha zaten anca

Adsız dedi ki...

fenerbahçenin bile sahası devletin orası mı sizin hemde sarayın içinde yoksa sarayda mı sizin?sen hala anlamadın sanırım vefa nın kulüp binası karagümrük fatihde ama vefa bir dernek ve vefalılar derneğine bağlı oda okulun olduğu yer yani eminönü belediyesine bağlı yani ısrarla söylüyorum fatihin takımı değil.birde öyle yada böyle marttaki seçimlerde eminönü diye bir belediye kalmıyor fatihe bağlanıyor.yani cankurtaran ve vefa fatih belediyesine bağlanıyor.otobüs veriliyormuş bize ben kendimi bildi bileli eminönünden otobüs geliyor yani bu şimdi olan bir şey değil.herkez konuşur bu kadar verildi diye ama hepsi sıkıyor 22 milyarlık adammı var ki vefa versin.birde başkanlar senden para alıp başkasına veremez akıl alaıcak şey mi bu?bu kadar yazdık ama şimdi en önemlisini yazıyorum başkanlarda gecicidir ama kulüpler ve dostluklar bakidir ne vefa nede cankurtaran oyuna gelmesin her zaman bir birine muhtactır.

Adsız dedi ki...

Kaptan güzel yazmışsın seni tebrik ediyorum siz gerçekten oyuna geldiniz ama bunun vefayla lakası yok yarın öbürgün orada hata yapanların hepsi gider kulüpler kalır.sadece vefanın başarılı olmaması için çalışacaz diyen sadece sitemim var.oyuna gelmeyelim.bende cankuratrana başarılar diliyorm..

Adsız dedi ki...

söz o cd yi vefaya geleceğin maçta verceğim.bak gerçekten dolduraşa geldiniz ve hata yaptınız.ama hata dediğin gibi orda kaldı 11 numaralı arkadaş .

Adsız dedi ki...

arkadaşlar uzun lafın kısası oln oldu biten bitti ben cankurtaranın 11 ve 14 numarasının yerinde olsam karagümrüğe gitmem bunun tehditmi yoksa gerçekmi olacağını 2.maçı seyredecek arkadaşlar daha iyi görecekler futbolun kuralı sen rakibine nasıl muamele yapıyosan rövanştada aynısı sana uygulanır

Adsız dedi ki...

cankurtaranda bu olylar hep oluyor. hiç şaşırmadım

Ataşehir Arenaspor 9'da 9 kusursuz

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor sahasında Küçükyalı Örnekspor'u 4-0 yenerek 9. maçını da kazandı.