Pazar, Kasım 02, 2008

Bağcılarsporlu gençler şov yaptı

BAĞCILARSPOR: 5 HALKALISPOR: 1 (BG)

HABER: MUSTAFA KARABULUT
Maça başlar başlamaz Bağcılar üstünlüğünü konuk ekibe hemen hissettirdi ve pozisyonlar bulmaya başladı. İlk golün gelmesi uzun sürmedi ve Onur skoru 1-0 yaptı. Golden sonra da Bağcılar atakları sürdü ve birkaç dakika sonra 2. gol geldi ve Yeşil-Sarılılar biraz daha rahatladı.
2-0'dan sonra Bağcılar hız kesmedi ve 3. golü Onur'la buldu. Bundan sonra skorun verdiği avantajla gevşeyen Bağcılarspor rakibinin üstüne pek fazla gitmedi. Bu fırsatı iyi değerlendiren Halkalıspor, Bağcılar kalesinde pozisyon aradı ancak Bağcılar savunması ve kaleci Mustafa formda göründüler. Halkalıspor atakları cılız kaldı ancak Bağcılarspor duran toptan gelen 1 gole engel olamadı ve ilk yarı 3-1 sona erdi.
İkinci yarıya yine Bağcılar üstün başladı ve kontrollü bir şekilde rakibini domine etti. Aynı zamanda da rakibi karşısında gol aramaya devam etti ve golü kaptanı Mustafa ile buldu. Halkalıspor ise Bağcılar kalesine ilk yarıdaki gibi yaklaşma fırsatı bulamadı. Maç dakika 70'e kadar ortada ve kısır geçti. Oyunu canlandırmak üzere Bağcılarspor Antrenörü Abidin Yılmaz oyuna yedek golcü Yunus'u sürdü. Yunus'un oyuna girmesi üzerine Bağcılarspor ileride top tutmaya ve rakibine yeniden baskı kurmaya başladı. Yunus'la yakalanan pozisyonlar sonunda meyvesini verdi ve Yunus skoru 5-1 yapan golü attı. Başarılı performansını gol ile süsleyen Yunus ve arkadaşlarının sevinci görülmeye değerdi.
Bağcılarsporlu futbolcular sezon başından bu yana en iyi performanslarından birini gösterdi ve rakibinin ataklarını orta sahada iyi keserek, baskı kurarak ilk maçta yaptıkları hataları tekrarlamadılar ve maçı 5-1'lik skor ile rahat kazandılar.

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.