Cuma, Ağustos 01, 2008

Veteranlardan gol şov

Babaeskisporlu eski şöhret futbolculardan oluşan Veteranlar takımı, deplasmanda oynadıkları karşılaşmada Alpullu Şöhretler Takımı ile 4–4 berabere kaldı.
Alpullu Şeker Stadı'nda oynanan karşılaşmada, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir ve Emniyet Müdürü Tuncay Sancak yine takımlarını yalnız bırakmadı.
Kaymakam Mustafa Demir, Babaeski Veteranlar takımının başında sahaya kaptan olarak çıktı.
35'er dakikalık 2 devre halinde oynanan ve müsabaka süresince çok çekişmeli geçen zorlu karşılaşmayı, Alpullu Beldesi'nin sembol ismi eski Milli Futbol Hakemi Ülkü Tırpancı yönetti.
Babaeski 100.Yıl Stadında geçtiğimiz hafta oynanan ilk karşılaşmada Babaeski Veteranlar takımı Alpullu Veteranlar takımını 3–0 gibi net bir skorla mağlup etmişti.
Alpullu Veteranlar takımının başlama vuruşu ile dostça başlayan rövanş karşılaşması müthiş bir mücadele içerisinde geçti.
Tribünleri dolduran seyircilere keyif ve zevk veren bu güzel karşılaşmanın ilk yarısı 2–1 ev sahibi takım Alpullu Veteranlar takımının üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada müthiş bir mücadele vardı. İlk yarıya nazaran sahada daha iyi organize olan deplasman ekibi Babaeski Veteranlar takımı aradaki skor farkını dengeledi.
Goller, Babaeski Veteranlar takımı adına Aycan ve Tarık'tan (3) geldi. Alpullu Veteranlar takımının golleriniyse Cem, Ramazan, İsmail ve Kaptan Ergun attı.
Karşılaşmada Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir'in bir şutu kale alanı içerisinde son anda kale çizgisi üzerinden çıkarıldı. Emniyet Müdürü Tuncay Sancak'ın, son dakikada attığı şutta ise top direkten döndü.
Karşılaşma gol düellosu şeklinde karşılıklı atılan bir birinden güzel gollerle 4–4 berabere sona erdi.
Karşılaşmayı, Alpullu Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Mustafa Bağcı, Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beyazıt Örgel, Alpulluspor Kulüp Başkanı Osman Karabıçak ve FB Spor Kulübü Almanya-Köln Temsilcisi Çetin Engin de izledi.

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...