Salı, Ağustos 19, 2008

Keşanspor'a 'atik' bir gol kralı


HABER-FOTO: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’nin iddialı ekiplerinden Keşanspor, geçtiğimiz yıl Edirnespor Kulübü’nde 25 golle gol kralı olan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Orçun Atik ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Atik’in, Edirne PTT Spor altyapısında yetiştiği, İstanbul Feriköy ve Mecidiyeköy takımlarında forma giydiği belirtildi. Aynı zamanda iyi bir atlet olan Orçun’un 2004 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü adına katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası’nda atletizm dalında 100 metrede ikinci olduğu, Milli Takımlarda Bosna Hersek’te düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda atletizm dalında Balkan üçüncülüğü, İspanya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Kupasında ikinciliği olduğu açıklandı.

Keşanspor’u hedefi olan bir takım olduğu için tercih ettiğini belirten Orçun Atik, kulübün 50. yılını kutladığını hatırlatarak, şampiyon olmak için elinden geleni yapacağını belirtti. Atik, futbolculuğunun yanından atlet olmasının da kendisine yarar sağladığını kaydederek, “Forvet oynayan futbolcuların, atletizm yapması mücadele açısından büyük bir avantajdır.” dedi.

Orçun Atik’in Keşanspor’a katılmasını değerlendiren Keşanspor Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Sarıkeçe, Atik’in geçtiğimiz sezon Edirnespor’da gol kralı olmasının, kalitesini gösterdiğini ifade ederek, “Mevcut kadromuzu forvet mevkiinde güçlendireceği kanaatindeyim. Bize gerek lig maçlarında gerekse grup maçlarında çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Böyle değerli bir sporcuyu kulübümüzün bünyesine kattığımız için çok mutluyum. Dilerim kendiside keyifli, mutlu, başarılı bir sezon geçirir. Takımına da bize de faydası olur. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.