Pazar, Mart 02, 2008

İstanbul Bafra doludizgin


İSTANBUL BAFRA: 5 BAĞCILAR KARTAL: 3

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta, kendi saha ve seyircisi önünde ikinci maçına çıkan İstanbul Bafraspor, Bağcılar Kartalspor engelinide kolay geçti.
Maçın 23. Dakikasında yenik duruma düşen ev sahibi takım 38. Dakikada Ertuğrul'un golüyle eşitliği sağladı, ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı giren ev sahibi İst. Bafraspor maçın 54. Dakikasında B. Kartalspor'un kontratağına engel olamayarak kalesinde ikinci golü gördü. Erken toparlanan Bayrampaşa ekibi maçın 56. Dakikasında Birol'la durumu tekrar eşitledi. Oyun üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi, maçın 68. dakikasında Remzi, 73. dakikasında Nazif, 89. Dakikasında da Kadir'le durumu 5-2'ye getirdi. 90+3'te Bağcılar Kartalspor'un skoru tayin eden golüyle maç sona erdi.
Maçın sonunda bir açıklama yapan İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal, çok genç bir ekibe karşı oynadıklarını, buna rağmen futbolun tüm güzelliklerini iki takımın da sahaya yansıttığını ve centilmence bir mücadele olduğunu dile getirdi.

1 yorum:

kaleci dedi ki...

bu haftada istediğimiz galibiyete ulaştık.bir seri yakalamaya çalışıyoruz,inşaallah bundan sonrada bu böyle devam edecek.takım arkadaşlarıma selam gönderiyorum.ayrıca sitenizi yakından takip ediyoruz çok başarılı bir çalışma devamını getirmeniz dileğiyle.ilgilenenler için takımımızın web adresi www.istanbulbafraspor.dostuyuz.biz www.istanbulbafraspor.com.cuyuz.biz adreslerinden grubumuzun maç proğramlarını ve sıcak maç sonuçlarını öğrenebilirsiniz.teşekkürler.

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.