Cumartesi, Şubat 23, 2008

Yeniköyspor'a Yeniçarşı darbesi

YENİKÖYSPOR: 0 BEYOĞLU YENİÇARŞI: 0

HABER: MEHMET DEMİRALP
İstanbul süper amatör 6. grupta terfi maçlarına gitmek için son kozlarını oynayan Yeniköy ve kümede kalma mücadelesi veren Beyoğlu Yeniçarşı'nın karşılaşmasında gol sesi çıkmadı.
İstanbul Sarıyer'deki Çayırbaşı Stadı'nda, Yeniköy ile Beyoğlu Yeniçarşı arasında yapılan maçının ilk yarısını, Federasyon başkanı Hasan Doğan,başkan vekili Lütfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl Yeniköy Spor Kulübü Başkanı Ali Düşmez ile beraber izledi.

Maçtan Notlar:
İlk yarı
Karşılaşmanın ilk 20 dakikası orta alan mücadesi şeklinde geçti. İlk ciddi pozisyonu karşılaşmanın 18. Dakikasında Yeniköy 8 Numaralı oyuncusu ile buldu. Bu oyuncunun sol çaprazdan geliştirdiği atakta bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak açıyı iyi kapatan Beyoğlu ekibinin kalecisi gole izin vermedi.
22 dk. Beyoğlu Yeniçarşı sağ kanattan bir serbest vuruş kullandı ama 11 Numaralı oyuncu topa kafayı vuramadı, yandan auta çıktı.
27 dk. Beyoğlu Yeniçarşı ceza sahasının hemen önünden bir serbest vuruş kullandı. Topun başına geçen 10 numaralı futbolcu topu direğin üstünden auta attı.
34 dk. Yeniköy'ün geliştirdiği atakta sağ kanattan yapılan ortaya 8 numaralı futbolcu çok kötü bir vuruş yaptı. Hız kazanamayan bu topu Beyoğlu ekibinin defans oyuncuları uzaklaştırdı.
37. dk. Yeniköy kalecisi topu oyuna ceza çizgisinin dışından oyuna soktu. Yan hakemin uyarısı ile orta hakem çift vurş verdi. Beyoğlu ekibi bu pozisyondan da yararlanamadı.

2.yarı
Yeniköy 2. yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. 4 numaralı oyuncu çıktı, 17 numaralı oyuncu girdi.
53 dk. Sağ kanattan gelişen Beyoğlu Yeniçarşı atağında günün başarılı ismi Recep sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, plase bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Kaleci topu parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
63 dk. Yeniköy'de oyuncu değişikliği: 9 numara çıktı,16 numara girdi.
64 dk. Beyoğlu Yeniçarşı'da genç oyuncu Anıl yerini 13 numaralı arkadaşına bıraktı. Bu arada Anıl'a dikkat etmek gerekiyor. 1991 doğumlu bu futbolcunun karşılaşmanın 10. dakikasında yaptığı Ronaldinho vari çalımı tribünlerden büyük bir alkış aldı. Tekniği çok iyi fakat tecrübe kazanması gerekiyor.
69 dk. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşunda Yeniköy'ün 16 numaralı futbolcusu kafayı istediği gibi vuramayınca top auta gitti.
80 dk. Gelişen Beyoğlu Yeniçarşı atağına araya atılan topu iyi takip eden Engin meşin yuvarlağı 20 metre kadar sürdükten sonra şutunu çekti. Top uzak direğin yanından auta çıktı.
Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar oldu fakat sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma başladığı gibi bitti: 0-0.

NOTLAR:
* İzlediğim ve takip ettiğim kadarıyla Yeniköyspor gol sıkıntısı çekiyor. Açıkçası terfilere gitseler bile (Yeniköylü olarak) bir başarı yakalayacaklarını sanmıyorum.
* Beyoğlu ekibini kutluyorum. Özellikle Recep, Ozan ve genç Anıl iyidiler.
* Yeniköy'den kutlayacak oyuncu inanın bulamıyorum.
* Beyoğlu Yeniçarşı ekibinin hocası takımını iyi motive etmiş. 90 dakika boyunca oyuncularıyla diyalog içerisinde oldu. Özellikle yedek kulübesindeki oyuncusuna oynayabilecek durumda olup olmamasını sorması çok güzeldi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

BEYOĞLU YENİÇARŞIDA OYNAYAN "ANIL KANDEMİR"İN BABASI YAŞAR KANDEMİR ZAMANINDA YİNE AYNI TAKIMDAN ÖNCE GENÇ MİLLİ TAKIMA ARDINDANDA FENERBAHÇEYE TRANSFER OLMUŞTUR...ABDULLAH ERCAN İLE BİRLİKTE BEYOĞLU YENİÇARŞISPORDA PARLAMIŞLARDIR....ŞİMDİ SIRA ANILDA....AMA O BABASI GİBİ UNUTULMAYACAK !!!! GÖRECEKSİNİZ BU ANIL HERKES TARAFINDAN TANINACAK...

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar bu sene bizim 2 grupta en güçlü yedikulespormuş doğrumu vede seyircisi deplasmanda geliyormuş ama çok centilmen seyircisi varmış yanlış yapılmadıkça şampiyon olurmu yedikule spor acaba bizim grupta

Adsız dedi ki...

fatihin takımları duyduğum kadarıyla güçlü olurlar oda yedikule bu sene güçlülermi 3.lige çıkarlarmı acaba bilgi istiyorum sizlerden

Adsız dedi ki...

evet duyduklarıma göre yedikule bu sene hedefleri 3. ligmiş şu anda 2. grubumuz olan takımların arasında en güçlüsü yedikulespormuş duyumların doğru arkadaşım

Adsız dedi ki...

evet bende duydum 25 senedir profesyonel lige çıkmanın hasretinle yanıyorlarmış bu sene her kez 3. lige çıkar diyor yedikule spor için taraftarlarıda oldukça takımı destekliyorlarmış

Adsız dedi ki...

evet yedikulespor çok iyi takım olmuşlar duyumlar böyle arkadaşlar

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...