Pazar, Şubat 24, 2008

Vefaspor'dan gol yağmuru

Vefasporlu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar. (Foto: vefaspor.org)

VEFASPOR: 8 KAVACIKSPOR: 1

İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta terfilere gitme mücadelesi veren Vefaspor, son derece kritik Kavacıkspor engelini farklı geçti. Yeşil-Beyazlılar, ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen rekiplerini 8-1 mağlup ettiler.
Namık Sevik Stadı'nda oynanan maçta Vefaspor'u kalabalık bir seyirci topluluğu destekledi. Vefa'nın gollerini 4, 28, 29 ve 52. dakikalarda Mesut, 47 ve 50'de Onur, 81 ve 89'da Ali Ekber kaydetti.
Ayazağa ve Galata'nın maçlarını kazanmasıyla Vefaspor yine üçüncü sırada kaldı ancak bu grupta Galata maçlarını tamamladı. Yeşil-Beyazlılarsa son hafta iddiasız fakat son derece tehlikeli bir ekip olan Çekmeköy'le karşılaşacak. Bu maçta alınacak 1 puan Vefaspor'a 3. Lig'e terfi maçlarına gitmek için yetecek.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

eskiden süper ligde mücadele eden,milli takıma gs fb bjk ve trabzondan sonra en fazla oyuncu veren 5. takım olan vefanın amatörde ne işi var hala anlayabilmiş degilim.bu büyük camia yavaş yavaş uyanıyor..100.yılları olması nedeniyle lise mezunları da olaya gayet ilgili.üç hafta önce ateşlenen fitil giderek büyüyor olaki vefa 3 e terfi ederse 3 4 senede süperlige çıkarsa hiçkimse şaşırmasın.camiaları çok güçlü ve isimleri gibi,vefalılar(vefa liseliler) birbirlerini çok tutarlar çunku.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.