Perşembe, Şubat 28, 2008

Tekirdağ SAL'ın 'en'leri

Çorlu Sanayispor ligin en az gol yiyen takımı...

HABER: RECEP KARAGÖZ

En golcü Çerkezköy Bld.
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de geride bırakılan 18 haftanın sonunda en golcü ekip Çerkezköy Belediyespor oldu. Ligde oynadığı 19 resmi müsabakada rakip fileleri 56 kez havalandırma başarısı gösteren Kırmızı-Mavililer, ligin en fazla gol atan ekibi oldu. Çerkezköy Belediyespor'da ise en skorer oyuncu ise Erçağ oldu... Bu sezon adeta patlama yapan ve altın sezonunu geçiren Erçağ rakip fileleri 18 müsabakada tam 23 kez havalandırarak takımına büyük katkı sağladı.

En isi savunmacı Çorlu Sanayi
Süper amatör ligin en az gol yiyen ekibi ise Çorlu Sanayispor. Kaliteli ve tecrübeli bir defans bloğunun yanı sıra Ali İhsan gibi yetenekli bir kaleciye de sahip olan Çorlu Sanayispor 18 müsabakada kalesinde sadece 8 gol gördü. Rakip fileleri de 50 kez havalandırarak gol yollarında da etkili olan Çorlu Sanayispor'un en golcü oyuncusu Mustafa Denizli oldu.
Sanayispor ile sezon başladıktan sonra anlaşmaya varan ve ligin 4. haftasından itibaren mavi-beyazlı formayı giymeye başlayan Mustafa Denizli, oynadığı 14 müsabakada 11 gol atarak takımına büyük katkı sağladı. Takımın diğer skorer oyuncuları ise 8'er golle Rafi ve Ayhan.

En az gol atan takım Adaletspor
Ligin en az gol atan takımı ise 19 karşılaşmada 14 gol atarak gol kısırlığı çeken A. Adaletspor oldu. 12 puanla düşme hattında yer alan ve 11. sırada bulunan Adaletspor kalesinde de 41 gol gördü. Kendisi gibi düşme korkusu yaşayan Akçeşmespor ile aralarında sadece 3 puanlık fark bulunan Adaletspor ligde kalmak için daha fazla gol atmak zorunda. Ligin az gol atan bir diğer ekibi ise son sırada bulunan ve artık düşmesine kesin gözü ile bakılan Volkanspor oldu. 19 maçta 17 gol atarak maç başına 1 gol ortalamasını tutturamayan ikinci ekip olan Volkanspor şu ana kadar sadece 6 puan toplayabildi. Henüz ligde beraberliği bulunmayan Volkanspor 17 mağlubiyet 2 de galibiyet elde etti.

Gol yeme rekoru Volkanspor'da
Volkanspor ligde en az puan toplayan, en az gol atan ikinci ekip olurken en fazla gol yeme rekorunu kimseye bırakmadı. 18. haftanın sonunda kalesinde tam 69 gol gören Volkanspor bu anlamda da ligin zirvesinde yer aldı. Volkanspor ligin bitmesine 3 hafta kala tüm maçlarını kazanamazsa, süper amatör lige veda edecek.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...