Pazar, Şubat 24, 2008

Çorlu derbisinde gol sesi çıkmadı


ÇORLUSPOR: 0 ÇORLU SANAYİSPOR: 0

STAT: General Basri Saran
HAKEMLER: Levent Bedir, Erkut Tüfekçi, Mustafa Çevik
ÇORLUSPOR: İsmail ** (Dk 25 Günay ***), Özgür ****, Okan ***, Ahmet ***, Yakup ***, Emre ***, Cem ***, Şerif *** (Dk. 82 Göksel **), Ercan ***, Ferdi ***, Boğaç *** (Dk. 65 Doğukan **)
ÇORLU SANAYİSPOR: Ali İhsan ***, Mutlu ***, Nedrin ***, Emrah ***, Serdar ***, Fatih ***, Tuncay ** (Dk. 68 Eyüp **), Rasim ***, Ayhan *** (Dk. 78 Rafi **), Mustafa **, Nuri *** (Dk. 78 Burak **)

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de Çorlu General Basri Saran Stadı'nda oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti. 90 Dakika boyunca Çorlu Sanayispor'un ataklarına Çorlusporlu defans oyuncuları gol izni vermedi. Özellikle Özgür Çorluspor defansında oynadığı futbol ile izleyenleri büyüledi. Çorlu Sanayispor'un golcüleri bu oyuncuyu bir türlü geçemediler.
Çorluspor'un ligde kalma mücadelesini sürdürmek için muhakak puan çıkarmak zorunda olduğu bu maçta Çorlu Sanayispor'un da ligi şampiyon bitirebilmesi için üç puana çok ihtiyacı vardı. Ama maçtan gol sesi çıkmayınca iki takım da birer puana razı oldu.
Ligin ilk yarısında Çorlu Sanayispor'un sahasında oynanan maçta, Sanayispor maçı 3-2 kazanmıştı.


Maç öncesi iki takım oyuncuları bir arada...

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.