Pazartesi, Şubat 18, 2008

Kırklareli 1. Amatör B Grubu sona erdi


HABER: BENAN DİKER
Kırklareli’de Süper amatör ve 1. Amatör A grubu maçları hava muhalefeti yüzünden yapılamazken 1. Amatör B grubu karşılaşmaları 1 maç dışında tamamlandı.

Kırklareli SanayisporAlpullu Şekerspor 1-1
Daha önceki sezon Pınarhisarspor’un yaptığı başarıyı bu yıl Kırklareli Sanayispor tekrarladı: Geçen yıl son maçta küme düştüğü Süper Amatör lig'e bu yıl nefesleri kesen mücadele sonrası tekrar çıktı. Son hafta, adeta bir finale dönüşen maçta, aynı puandaki rakibi Alpullu Şekerspor'la 1-1 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, ilk maçın da 2-2 berabere bitmesi sonucu genel averajı +3 daha iyi olduğu için Kırıkköyspor’dan sonra Süper Amatör'e çıkan 2. takım oldu.
Böylece Süper Amatör lige bu yıl yükselen iki ekipten biri Kırklareli temsilcisi diğeri ise Lüleburgaz temsilcisi oldu.
Ligin altında ise sürpriz yaşanmadı. Geçen hafta düşmeyi garantileyen TEK Santral'dan sonra küme düşen ikinci takım da Çiftlikköyspor oldu. Böylece B grubunda düşen iki ekip de Lüleburgaz temsilcileri oldu.
Ayrıca B grubunda Özerspor-B.Karıştıranspor maçı da 0-4 konuk takım lehine devam ederken ilk 45 dakika bitiminden sonra Özerspor oyuncularının 2. yarıya sakatlıklarını bahane ederek yeterli sayıda oyuncu ile sahaya çıkamaması nedeniyle oynanamadı. Karşılaşmanın
4-0’a tescil edilmesi beklenirken puan tabelasınıda karşılaşmanın sonucu hiçbir şekilde etkilemeyecek.

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.