Pazar, Şubat 24, 2008

Köprülüsporlu gençler iyi başladı

SAKARYA İMÇ GENÇ: 1 P. KÖPRÜLÜ GENÇ: 2

İstanbul A Gençler 2. Amatör Küme 4. Grup'ta maçlar başladı. İlk maçında Sakarya İMÇ'ye konuk olan Pazariçi Köprülüspor rakibini 2-1 mağlup etti. Kırmızı-Siyahlılar maça iyi başlasa da kötü zemin oyunu olumsuz etkiledi.
Bir duran topta kaleciden seken topu iyi takım eden Ümit 13. dakikada Köprülüspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra rakibini iyice bunaltan Kırmızı-Siyahlı ekip sağlı sollu ataklarla geldi ancak 1 kez direği diğer pozisyonlarda ise kaleciyi geçemedi. İlk yarı böyle noktalandı.
İkinci yarıda Köprülü bastırıyordu fakat Sakarya İMÇ de etkili geliyordu. Bir korner atışından ev sahibi Yeşil-Sarılılar beraberliği yakaladılar. Kullanılan kornerde arkada 9 numaralı futbolcu topu ağlara yolladı.
Bu dakikadan sonra Pazariçi Köprülü daha da hırslandı. Bir serbest vuruş sonrası oluşan karambolde oyuna 2. yarıda dahil olan Okan şık bi vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi. Uzatmalar oynanırken Sakarya İMÇ'nin kullandığı kornerde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Kırmızı-siyahlılar çok itiraz etse de karar değişmedi. Topun başına gelen ilk golün sahibi 9 numaralı futbolcunun penaltısını kaleci Kutay kornere çeldi ve maç 2-1 sona erdi.
Kırmızı-Siyahlıların sevinci maç sonunda görülmeye değerdi.
Pazariçi Köprülü Sahaya;1-Kutay 2-Ömer 3-Nedim 4-Sercan Kurtuldu 5-Umut 6-Oğuzhan 7-Ümit 8-Sercan Korkmaz 9-Yiğit 10-Kıvanç 11-Oktay Tertibi ile çıktı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...