Salı, Şubat 19, 2008

K. Sanayispor şampiyonluğu kutladı


Kırklareli 1. Amatör Küme B Grubu’nda 18 haftalık bir lig maratonundan sonra 17 Şubat 2008 Pazar günü Alpulu Şekerspor ile 1-1 berabere kalarak Şampiyon olan Kırklareli Sanayispor’da yüzler gülüyor. Kırklareli Sanayispor yönetimi aynı günün akşamında saat 19.00’da Akkuş Kaya Hotel’de bir kutlama yemeği verdi.
Düzenlenen yemeğe Kırklareli Sanayispor yöneticileri, futbolcular, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Başkan Yardımcısı Kemal Aşkın, ASKF Başkanı Hasan Başdemir, MHP İl Başkanı Cengiz Bağdan, Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ile misafirler katıldı.
Kırklareli Sanayispor Kulübü Başkanı Muammer Gürsel azimli ve istekli olarak çıktıkları her maçtan istedikleri sonuçları alarak ayrıldıklarını belirtti. Bunların sonucunda da sezon sonunda şampiyon olmanın kendilerine son derece mutluluk verdiğini belirtti. Gürsel bu şampiyonluğu kazanmalarında emeği geçen başta teknik heyet olmak üzere, futbolculara ve kendilerine her maçlarına gelerek desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarına teşekkürlerini iletti.
Kırklareli Sanayisporlu futbolcuların yanına gelerek onları tebrik eden Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan da şampiyonları birer altın ile ödüllendirme sözünü verdi. Geceye katılan diğer misafirler de şampiyonları teker teker tebrik edip, bu başarılarını Süper Lig’de de tekrarlamaları temennisinde bulundular.

Hiç yorum yok:

4x4 Öz Yarımburgazspor!

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta Esenyurt Gümüşhanespor'u deplasmanda 4-0 yenen Öz Yarımburgazspor bu hafta sahasında ...