Pazar, Şubat 24, 2008

İstanbul Kemahspor beş köşe


İSTANBUL KEMAHSPOR: 5 ŞİLE YILDIZSPOR: 1

Erzincan'ı ve Kemah ilçesini İstanbul 2. Amatör Ligi'nde temsil eden Kemahspor, lige fırtına gibi bir başlangıç yaparak Şile Yıldızspor'u 5-1 mağlup etti. Bu sene 13 transfer yapan ve hedefini 1. Amatör olarak belirleyen Sarı-Lacivertliler uzun süre zorlanmasına karşın rakibin 10 kişi kalmasıyla farka gitti. Kemah bir de penaltı kaçırdı.

Müsabakadan önemli anlar:
10: Osman'ın sağ taraftan güzel ortasında, Çetin topu düzeltip kalecinin uzanamayacağı köşeye bıraktı: 1-0
28: Şile Yıldızspor'dan Ersin'in ceza sahası içinden sert şutunda kaleci Özgür kalesini gole kapattı.
36: Yıldızsporlu Emrecan ceza sahası içinde Celal'i düşürdü, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Deniz topu üst direkten dışarı attı.
İlk yarı İstanbul Kemahspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

52: Sağlı sollu ataklarla Kemahspor'u sıkıştıran Şile Yıldızspor beklediği gole kavuştu. Sağdan Şemsettin'in ortasına, Ersin şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1
Kemahspor Teknik Direktörü İzzet Çersis, sıkışan oyuna müdahale ederek, beş dakika arayla Burak, Deniz ve Osman'ı oyunda alarak, yerlerine Kadir,Cem ve Tarık'ı oyuna aldı. Bu hamle oyuna renk getirdi ve Kemah sağlı sollu ataklarla Şile Yıldız'ı hırpalamaya başladı.
70: Kemahspor'da ilk golün sahibi Çetin'in harika bir ara pasıyla buluşan Celal, iki defans oyuncusunu geçip kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de çalımlayan Celal Kemah'ı öne geçiren golü attı: 2-1
82: Şile Yıldız'dan Murat, Kemahlı rakibine sert müdahalede bulununca, hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu faulden kazanılan serbest vuruşu kullanan Ahmet, yaklaşık 55-60 metreden ortaladığı topla Cem'i buluşturdu. Cem de kendisine gelen bu ikramı boşa çevirmeyerek düzgün bir vuruşla skoru 3-1 yapan golü attı: 3-1.
86: Çetin'in sağdan Aykut'a pası, Aykut'tan soldan güzel bir ortası, Cem'in de klas vuruşuyla Kemah farkı üçe çıkardı: 4-1
90+2: Ceza sahası dışında topla buluşan sahanın yıldızı Celal üç defans oyuncusunu ve kaleci Alpay'ı geçti ve skoru belirledi: 5-1.

Haber ve Fotoğraflar: Mehmet Aydoğmuş.
http://www.kemahlilar.com/

1 yorum:

ultras/Movement dedi ki...

İstanbul 2.amatör lig Çatalca maçları icin http://ultrasmovement.blogspot.com

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.