Çarşamba, Şubat 27, 2008

İst. Bafraspor'dan Eyüp Sultan'a ziyaret


İstanbul 2. Amatör Küme ekiplerinden İstanbul Bafraspor'un başkanı, yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları, sezon öncesi Eyüp Sultan'ı ziyaret ederek sezonun kazasız, belasız ve hayırlı geçmesi için dua ettiler.
İstanbul'daki Bafralılar tarafından kurulan kulüp, bu sezon oldukça iddialı. Kırmızı-Siyah-Beyazlılar çok iyi bir kadro oluşturduklarını ve kendilerini 2. Amatör'de misafir olarak gördüklerini dile getiriyorlar. Şartlar ne olursa olsun 1. amatör kümeye çıkmayı hedefleyen İstanbul Bafraspor, ilk maçında da Çatalzeytinspor'u 5-1 yenerek iddiasını ortaya koydu.
Takımı, amatör futbolu oldukça iyi bilen, işini çok seven ve çalışkan futbol adamlarından Mustafa Ünal yapmakta. Tecrübeli çalıştırıcı tüm futbolseverleri cumartesi günü Bayrampaşa Belediye Stadı'nda oynayacakları Bağcılar Kartalspor maçına davet etti.
Bafraspor Lige fırtına gibi girdi...
K.HANE ÇATALZEYTİN: 1 İST. BAFRASPOR: 5
2. Amatön Küme 5.Grup'ta Kağıthane Hasbahçe Stadı'nda oynanan maçta geçtiğimiz sezon 1. amatör kümeden düşen Çatalzeytinspor, 2. kümede şampiyonluğu son anda Bayrampaşa Teknikspor'a kaybeden İstanbul Bafraspor'la karşılaştı. İst. Bafraspor 13 ve 27. dakikalarda Serkan, 22. dakikada Birol, 33. dakikada Ertuğrul'un ayağından net pozisyonlar kaçırdı.
Maçın 40. dakikasında Çatalzeytin geliştirdiği ilk atağında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın 2. yarısı beklendiği gibi İst. Bafraspor'un atakları ile başladı. Maçın 54. dakikasında Fuat'ın golüyle Bayrampaşa temsilcisi 1-1'lik eşitliği sağladı. Oyun hakimiyetini sürdüren İst. Bafraspor 63. dakikada Ertuğrul'un golüyle 2-1 üstünlük sağladı. 69 ve 82'de Remzi, 84'de Ertuğrul attıkları gollerle skoru belirledi: 1-5.
İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü Mustafa Ünal maç sonrasında yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve transferlerin kısa zamanda takıma uyum sağladığını belirtti.
İSTANBUL BAFRA: 3 KARTALTEPESPOR: 0 (GENÇ)
14. grupta oynan A genç 2 küme maçında, gülen taraf İst.Bafraspor oldu. Maçın 14. dakikasında Aykut'la 1-0 öne geçen İst. Bafraspor 34 ve 78. dakikalarda Nazif'in golleriyle maçı rahat kazanmasını bildi. Tecrübeli antrenör Mustafa Ünal geçen sezon son anda kaçırdıkları ve ikinci bitirdikleri ligi bu sene tesadüflere bırakmadan ve çok çalışarak şampiyon bitirmek istediklerini dile getirdi.

1 yorum:

sabri ersoy dedi ki...

selamlar efkan siteniz gerçekten çok çabuk ve aktif tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim b.paşa sinop spor her zaman sizinle başkan sabri

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...