Cumartesi, Şubat 23, 2008

Güzelce evinde vuruldu, avantaj Küçükpazar'da

Batı Trakyaspor son hafta maçını kazanıp Küçükpazar'ın puan kaybetmesini bekleyecek

GÜZELCESPOR: 0 BATI TRAKYASPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta haftaya ikinci sırada giren Güzelcespor, sahasında Batı Trakyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Böylece, Kuştepespor'u 3-1 yenen Küçükpazarspor bitime 1 hafta kala 2. sıraya yükseldi ve terfilere gitme yolunda büyük avantaj elde etti.

Gürpınar Stadı'ndaki maça ev sahibi Güzelcespor daha atak başladı ancak Sarı-Siyahlılar golü bulamadı. Dakikalar 35'i gösterirken sağ kanattan Güzelce ceza sahasına giren Batı Trakyaspor'un 10 numaralı oyuncusu sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve devrenin sonucunu belirledi: 0-1.
İkinci yarıda beraberlik için yüklenen Güzelcespor'da teknik patron Adnan Toros savunmadan adam çıkarıp forvet elemanlarının sayısını artırarak risk aldı. Bunu iyi değerlendiren konuk takım 75. dakika civarlarında bir gol daha buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçların ardından grupta lider Bakırköy'ün ardından sıralanan ekipler şöyle: Küçükpazar 42 puan, Batı Trakya ve Güzelce 41'er puan.
Maç sonrası Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamalarda bulunan Güzelcespor Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, maçın centilmenlik içerisinde geçtiğini, hakeden tarafın kazandığını söyledi. Çelik futbolda kaybederken kazanmanın önemli olduğunun altını çizerek, "Belki biz sahada kaybettik ancak amatör futbol kazandı. İki takım da centilmence mücade etti. Batı Trakyaspor camiasını kutluıyoruz. Kendilerini otobüslerine kadar geçirdik, hiçbir olumsuzluk yaşanmadı. Hakemler de son derece başarılı bir yönetim sergiledi, karşılaşma sonrası da kendileriyle tanışıp tebrik ettik" dedi.
Çelik, bu sonuca rağmen henüz bir şeyin bitmediğini, gelecek haftaki maçlarını kazanıp rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyeceklerini dile getirdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bakırköyspor, grubunda bugün oynadığı haliçspor karşılaşması ile Şampiyonluğunu ilan etmiştir. bakırköyspora gönül veren tüm dostları tebrik ediyorum.
BAKIRKÖYSPOR: 2 - HALİÇSPOR: 1

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.