Pazartesi, Şubat 25, 2008

Sabri Ersoy'dan Hasan Doğan'a tebrik


Bayrampaşa Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy, göreve geldiği hafta amatör küme maçı izleyen ve amatör futbola destek olacağını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ı tebrik etti.
Ersoy açıklamasında, "Sayın Doğan'ın göreve gelir gelmez amatör kümeden bir maç izlemesi onur ve gurur verici bir olay, kendisine Bayrampaşa Sinopspor yönetimi ve amatör kulüpler adına teşekkür ederiz. İnşallah bu davranışı bir günlük şov olmaz. Devamlı olarak amatör kümelerin sorunlarına eğilmeleri lazım yoksa Türk futbolu beklenen atılımı yapamaz. 75 milyonluk ülkemizde çok yetenekli gençlerimiz var, bu potansiyeli değerlendirmek lazım" dedi.

Kulüplere çağrı
Sabri Ersoy, Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın bir gün amatör küme başkanlarını ve antrenörleriyle bir araya gelip sorunlarını dinlemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Ersoy ayrıca amatör spor kulüplerine de seslenerek, "Gelin fakslarımıza sarılalım ve yeni seçilen federasyon başkanımız Hasan Doğan'ı tebrik edelim, başarılar dileyelim. Bir amatör maç izlediği için memnuniyetimizi paylaşalım" diye konuştu.

B. Sinopspor yeni yetenekler arıyor
Spor yapmak isteyen tüm gençlere de seslenen Sabri Ersoy, "Ankarasporlu Murat Akyüz ve Eyüpsporlu Erbil çolak gibi oyuncuları yetiştiren kulübümüz yeni yetenekler arıyor. Kulübümüz tüm gençlerimize açıktır. Genç ve iddialı bir başkan ve antrenörle çalışmak istiyorsanız bizimle bağlantı kurabilirsiniz" diye konuştu.
İletişim: 0537 608 42 15
http://www.bayrampasasinopspor.com/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...