Pazartesi, Şubat 25, 2008

Çerkezköy zirveye yaklaştı


VOLKANSPOR: 0 ÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: 3

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 19.hafta karşılaşmasında Çerkezköy Belediyespor deplasmanda lig sonuncusu Volkanspor’u baştan sona etkili mücadele sergilediği karşılaşmada üç golle geçerek haftayı üç puanla kapattı. Lider Çorlu Sanayispor’un haftayı puan kaybıyla kapaması sonucu Çerkezköy Belediyespor aldığı üç puan ile rakibi ile arasındaki puan farkını bire indirdi. Çerkezköy Belediyespor kalan haftalarda Çorluspor ve Y.Hayraboluspor ile kendi evinde, Çorlu Sanayispor ile de deplasmanda karşı karşıya gelecek

HABER-FOTO: GÖKHAN BABAYİĞİT
Müsabakanın başlaması ile birlikte Çerkezköy Belediyespor atak bir oyun sergiledi. Volkanspor ise güçlü rakibi karşısında ilk dakikaları kontrollü bir oyun ile geçti. Mavi-Siyahlılar kendi evinde mücadele etmesine rağmen saha avantajını değerlendiremedi. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköy Belediyespor oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Bora gol perdesini açtı
Karşılaşmada ağırlığını iyice hissettiren Çerkezköy Belediyespor rakibi karşısında girdiği birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Son vuruşlarda istediğini elde edemeyen Kırmızı-Mavililer aradıkları gole karşılaşmanın 25.dakikasında ulaştı. Gelişen ani Çerkezköy Belediyespor atağında topla son olarak yeni transferlerden Bora buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda top filelere gidince Çerkezköy Belediyespor karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip etkisiz kaldı
Golün ardından Çerkezköy Belediyespor rakibi karşısında daha rahat mücadele etmeye başladı. Ev sahibi Volkanspor ise bu dakikalarda aradaki skor farkını bire indirmeye çalıştı. Ancak pozisyona girmekte zorlanan Volkanspor etkili olamadı.
İlk devrenin kalan dakikalarında Çerkezköy Belediyespor geliştirdiği ataklardan gol bulamayınca ilk devre konuk takımın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ilk devresinde olduğu gibi ikinci devresinde de Çerkezköy Belediyespor etkili bir mücadele sergiledi. Aradaki farkı açmak isteyen Çerkezköy temsilcisi üst üste gol pozisyonuna girdi.

İkinci yarı fark açıldı
Müsabakanın son bölümlerine doğru Çerkezköy Belediyespor Erçağ’ın kaydettiği golle aradaki skor farkını ikiye çıkardı (0-2). Golün ardından Çerkezköy Belediyespor oyuncuları teknik heyeti büyük sevinç yaşadı. Çerkezköy Belediyespor kalan dakikalarda da oyunu istediği gibi yönlendirmeyi başardı. Müsabakanın 75.dakikasında bu kez sahneye tecrübeli oyuncu Zafer çıktı. Zafer’in golüyle Çerkezköy Belediyespor aradaki skor farkını üçe çıkardı (0-3).

Çerkezköy puan farkını bire indirdi
Farkın üçe çıkması ile birlikte Volkanspor tamamiyle oyun disiplininden koptu. Kalan dakikalarda Çerkezköy Belediyespor dördüncü gol için yüklendi. Ancak istediğini elde edemedi. Müsabakada başka gol olmayınca karşılaşma Çerkezköy Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Volkanspor’un aldığı mağlubiyet ile büyük oranda ligden düşmesi kesinleşirken Çerkezköy Belediyespor ise lider Çorlu Sanayispor’un haftayı bir puan ile kapatması sonucu rakibi ile arasındaki puan farkını bire indirdi.

Lig’in bitimine üç hafta kaldı
Lig’in tamamlanmasına üç hafta kala Çerkezköy Belediyespor önümüzdeki hafta kendi evinde Çorluspor’u konuk edecek. Lig’in 21.haftasında ise zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Çerkezköy Belediyespor kalan karşılaşmalarda tek deplasman karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. Lig’in son hafta karşılaşmasında ise Y.Hayraboluspor ile karşılaşarak ligi tamamlayacak. Haftaya girilirken Çorlu Sanayispor 45 puan ile ilk sırada yer alırken Çerkezköy Belediyespor ise 44 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...