Pazartesi, Şubat 18, 2008

Düvenciler Lisesi 2. yarıya hazırlanıyor



Türkiye Bayanlar Futbol Ligi'nde mücadele eden Lüleburgaz Düvenciler Lisesi, ikinci yarı maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor. Düvenciler Lisesi Müdürü Nihat Güdücü, Lüleburgaz'da ilk kez bir okul futbol takımı kurduklarını belirterek, erkek futbol takımının Kırklareli Gençler Futbol Ligi'nde, bayan futbol takımının da Türkiye Bayanlar Futbol Ligi'nde mücadele ettiğini kaydetti.
Amaçlarının gençlere futbolu aşılamak ve onlara iyi alışkanlıklar kazandırmak olduğunu ifade eden Güdücü, ''Erkek futbol takımımız A Gençler Ligi'nde lider durumda. Bayan futbol takımımız ise ilk kez katıldığı bir ligde tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Bizim için sonunculuk önemli değil. Önemli olan kızlarımızın da futbolla meşgul olmasıdır. 24 Şubat tarihinde başlayacak olan ikinci yarı maçlarının hazırlıklarını sürdürüyoruz. İkinci yarı maçlarında daha iyi olacağız'' dedi.
Bu sezon ilk defa olarak Türkiye Bayanlar Futbol Ligi'ne katılan ve son sırada yer alan Düvenciler Lisesi, oynadığı tüm maçları kaybederek 5 maçta kalesinde 100 gol görürken sadece 2 gol atabildi.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bende futbol takında oynamak sitiyorum yaa benim hayatım futbol basıl basvurabilirim babaeskidenim

Unknown dedi ki...

bende futbol takımında oynamak sitiyorum bayanım mevkim sağ bek forvet olabilr yaa aslında defans hariç nerde olsa oynarım yeterki takım olsun ilkokul1sınftan beri oynuorum futbol

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...