Cumartesi, Şubat 23, 2008

B. Sinopsporlu gençler iyi başladı


BAYRAMPAŞA SİNOP GENÇ: 2 ÇAPASPOR GENÇ: 1

İstanbul A Gençler 2. Amatör Küme 4. Grup'ta Bayrampaşa Sinopspor, Çapaspor'u 2-1 yenerek lige güzel bir başlangıç yaptı.
Esenler Belediye Stadı'ndaki maçta, İstanbul'un amatörün yeni ve parlayan kulüplerinden Bayrampaşa Sinopspor'la, 57 yıllık tarihi olan ve birçok oyuncu yetiştiren Çapaspor'un gençleri karşı karşıya geldi. Son derece zevkli geçen maçta B. Sinopspor Emrullah'la öne geçerken Çapaspor ilerleyen dakikalarda beraberliği sağladı. Ancak son sözü söyleyen penaltıdan Nurettin'di: 2-1.
Bayrampaşa Sinopspor Başkanı Sabri Ersoy maç sonrası yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir maç oldu. Çapaspor'u kutluyoruz. Bence kazandığımız penaltı, penaltı değildi. Ayrıca 90. dakikada Emrullah arkadaşımızın gördüğü kırmızı kart da bizce haksızdı. Ancak yine de hakem iyi bir maç yönetmeye çalıştı" dedi.

Maçın yıldızı, Bayrampaşa Sinopspor'un kalecisi Emre'ydi. Maçta 5 tane yüzde yüzlük pozisyon çıkardı. Özellikle son dakikada çataldan çıkardığı topla maçın kaderini değiştirdi. 1992 doğumlu bu oyuncu 1.75 boyunda. Kardeşi de Eyüpspor'da kaleci olan Emre aileden sporcu...

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.