Salı, Şubat 19, 2008

Ayazağa'da tüm hesaplar 3 puan üzerine


HABER: TURGAY TOKEL
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta geçen hafta oynanması gereken Yeşil Esenyurt-Ayazağa karşılaşması yoğun kar yağışı nedeni ile bu hafta sonuna ertelenmişti. Ertelenen karşılaşma bu Pazar günü saat 14:15’ te Avcılar Turgut Özal Stadı’nda oynanacak. Son sıralardan kurtulmaya çalışan Yeşil Esenyurt’a karşı galip geldiği takdirde 3. Lig’e terfi maçlarına gitmeyi garantileyecek olan Ayazağaspor’da bütün planlar 3 puan üzerine kuruldu.

Son haftalarda çıkış içerisinde bulunan Yeşil-Sarılılarda oyuncuların performansı da giderek artıyor. Sakat futbolcuların iyileşmesi de teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bu karşılaşma öncesinde herkes ilk 11’i merak etmeye başladı. Özellikle orta sahada kimin oynayacağı merakla bekleniyor. Antremanlarda çok çalışan futbolcunun formayı giyeceğini belirten teknik patron Halit Kılıç “Sakat oyuncularımın iyileşmesine çok sevindim. Şimdi işim daha da zorlaştı. Birbirinden kaliteli oyunculara sahip olmam benim için avantaj. Bu avantajı iyi kullanabilirsek sezon sonunda istediğimiz yere gelebiliriz. Bunun için de antremanlarda futbolcularımı dikkatlice takip ediyorum. Kim formdaysa, kim daha çok çalışıyorsa hafta sonunda formayı da o giyecek” diye konuştu.

Futbolculardan Adem de Ayazağaspor’un resmi internet sitesi’ne açıklamalarda bulundu. Ara transfer döneminde kadroya katılan Süleyman ile sol açık için kıyasıya bir yarış içine giren Adem “Süleyman aramıza katılalı çok kısa bir süre oldu ama hemen takımımıza uyum sağladı. Son 2 haftadır sakatlığımdan ötürü takımdan ayrı kaldım. Bu zorlu periyotta takımımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Oynayamadığım maçlarda aramıza yeni katılan Süleyman da çok iyi performans gösterdi. Onunla forma kapma rekabetimiz takıma olumlu yansıyacaktır. Hem ben hem de Süleyman için takımımızın başarısı daha önemli. Bu yüzden kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.