Salı, Şubat 19, 2008

6 kişi kaldılar, maç tatil oldu

Maçın Büyükkarıştıranspor (fotodaki takım) lehine 4-0 tescil edilmesi bekleniyor.

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli 1. Amatör Küme Grubu’nda Özerspor ve Büyükkarıştıranspor arasında oynanan maç, Özerspor’un futbolcu sayısı 7 kişinin altına düştüğünden dolayı erken bitti.
Kırklareli İl Hakemlerinden Mutlu Çırpan, Halit Özalp ve Zekeriya Dinçkol’un yönettiği ve Lüleburgaz 75. Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşma ev sahibi takım Özerspor'un santra vuruşuyla başladı.
Genç bir kadrosu ile sahada yer alan ev sahibi takım Özerspor, karşılamada üstün bir oyun sergileyen rakip takım Büyükkarıştıranspor'a karşı kısa sürede 4-0 mağlup duruma düştü. Özerspor’da, karşılaşmanın 33. dakikasında sahada sakatlanan oyuncularının tedavileri nedeni ile sahayı terk etmesi sonucunda sahadaki futbolcu sayısı 7 kişinin altına düştü.
Eksik oyuncularına rağmen sahada mücadelesini sürdüren Özerspor, 34. dakikada adeta yıkıldı. Savunma oyuncusu Rıdvan Gürler, rakibine faul yapması üzerine maçın hakeminden kırmızı kart gördü.
Hakem Mutlu Çırpan, Özerspor takımında futbolcu sayısı 6'ya düşünce Futbol Oyun Kuralları 3. maddesi gereğince bir takımda 7'den az futbolcu kaldığı hallerde maçın devam etmemesi gerektiğini belirterek, oyunculara maçı bitirdiğini söyledi.
Özerspor teknik direktörü Necati Kayhan da, şunları kaydetti: ”50 yıldır futbol sahalarındayım, ilk defa böyle bir olay yaşıyoruz. Müsabaka içerisinde futbolcularımın çoğu beklenmedik bir şekilde sakatlandı. Kadromuz çok genç oyunculardan kuruluydu, ben rakibimize değil, soğuğa mağlup olduk diyorum”

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...