Cuma, Haziran 10, 2022

Yayla: İyi başladık, Süper bitirmek istiyoruz


İstanbul 1. Amatör Lig 10. grupta lige iyi bir giriş yapan Yeşilkentspor, ligin ikinci yarısında da fırtına gibi eserken ligde aldıkları 2 mağlubiyeti de lider takımdan almış olsalar da hedeflerinden sapmış değiller.

Sezonun bitmesine 2 hafta kala ilk maçta deplasmanda 1 puan aldığı Zeytinburnu Zaferspor maçında pazar günü galibiyet arayacak olan Yeşilkentspor'da hedef Süper Amatör Lig'e kavuşabilmek. 

Her iki devredeki performansı ile ilk iki takibini inatla hiç bırakmayan Avcılar temsilcisi, sezonu en az ikinci bitirebilmek ve Bayrampaşa Demirspor maçına moralli girmek için karşılaşmada tek amaçları sahada kazanan olabilmek.

Grubunda oynadığı 16 karşılaşmayı 10 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılarak 34 puanla kendisine 4. sırada yer bulurken, yönetim de sezonu ödüllendirebilmek adına bir üst lig olan Süper Amatör'e çıkabilmek için adeta kenetlenmiş durumda. 


Kırmızı: Kazanmayı bilen bir takıma sahibiz
Gerek takım gerek camia olarak son 2 maça kilitlenen Yeşilkentspor'da kulübün önde gelen sponsorlarından Redpaint yönetim kurulu başkanı Şahin Kırmızı, kazanmayı bilen bir takıma sahip olduklarını, Süper Amatör Lig adına son düdüğe kadar savaşacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi. 

Yayla: Süper Amatör'e çıkacağımıza inanıyorum
Sezon boyunca birçok zorlu maçın üstesinden gelen tecrübeli bir kadroya sahip olduklarını belirten Başkan Mahir Yayla ise, "Rakibimiz sahada çok koşan, mücadele eden bir ekipten oluşuyor. Fakat biz de gücümüzün farkındayız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Hedeflediğimiz, istediğimiz Süper Amatör Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Sezona iyi başladık 'süper' bitirelim." derken diye sözlerini noktaladı.

Haber: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.