Türkiye U18 Şampiyonası İstanbul Elemeleri 7. Grup'ta son hafta maçında lider Mecidiyeköyspor deplasmanda takipçisi Dolayobaspor ile 2-2 berabere kaldı ve şampiyona bileti aldı.
Dolayoba Stadı'ndaki maçı Uğur Altay yönetti. Ev sahibi Dolayobaspor kazanması halinde Türkiye Şampiyonası bileti alacakken, Mecediyeköyspor kendisine beraberliğin yettiğini bilerek sahaya çıktı.
İlk yarıyı ev sahibi ekip 39'da Murat Kabul Aydın'ın attığı golle 1-0 önde bitirdi. Mecidiyeköyspor 52'de Resul Seven ile skoru 1-1 yaparken, 88'de Muhammet Emin Meriç ile 2-1 öne geçti. 90+4'te Ali Kadem Öz skoru belirledi: 2-2.
Kılıçaslan Emiralioğlu yönetimindeki Mecidiyeköyspor U18 Takımı böylece grubunu 3 galibiyet, 3 beraberlik ile zirvede bitirdi ve Türkiye Şampiyonası vizesi aldı.
Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder