Pazartesi, Nisan 25, 2022

Sağlıkçısız maçta ilk müdahale teknik direktörden



İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup’ta hafta sonu Etiler Kartalspor’un Tokat Bereketlispor’u konuk ettiği maçta yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı.

Yeşilce Stadı’nda oynanan karşılaşma 0-0 devam ederken 30. dakikada Etiler Kartalspor’un stoperi Ömer bir pozisyonda arada kalan topa vurmak isterken çok sert bir şekilde yere düştü ve kalkamadı. 

Sahada sağlık görevlisi olmaması nedeniyle olaya ilk olarak Etiler Kartalspor Teknik Direktörü Bayram Yanık müdahale etti. Deneyimli teknik adam diz veya yan bağlarda ciddi sorun olabileceği için oynayan futbolcuların tekmeliklerini alıp dizi sabitledi. Yanık ardından dizi sardı ve buz takviyesi yaptı. Çağırılan ambulans yaklaşık 30 dakika sonra sahada olurken talihsiz oyuncu Etfal Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Ömer'in oyun kenarına gelmesinden sonra maç devam ederken futbolcuyu Başkan Rafael Kalaora hastanede yalnız bırakmadı.

Konuk ekipten mesaj
Öte yandan Bereketlispor Teknik Direktörü Nail Polat da sosyal medya hesabından olayla ilgili bir geçmiş olsun mesajı yayımlarken “Karşılaşmada sağlık personeli olmaması ve sakatlanan futbolcunun 30 dakika ambulans beklemesi amatöre verilen değerin özetidir” dedi.


Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.