Salı, Mart 01, 2022

Arnavutköyspor gümbür gümbür geliyor



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköyspor sezona oldukça iddialı giriyor. Kırmızı-Beyazlılar sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer bombalarını patlattı.

Arnavutöyspor dış transferde Taşolukspor'dan Gökhan İlvan ve Doğukan Ercan, İkitelli Köyiçispor'dan Oktay Gündoğdu, Küçükköyspor'dan Orhan Dolu, Altıntepsispor'dan Hüseyin Sagin, Parsellerspor'dan Oğuzhan Akkoyunlu ve Adnan Akkoyunlu, Nişantaşıspor'dan Cengiz Akçal, Arnavutköy Belediyespor'dah Turan Kosun ve Yusuf Çördük, Eroğluspor'dan Deha Yumuşak, Bollucaspor'dan Burak Kan, İstanbul Kayaşehirspor'dan Muhammet Çiçek'i renklerine bağladı. 

Ayrıca mevcut kadrodan Nadir Dağ, Yalçın İpek, Gökhan Kaya, Kerem Vural, Ethem Demirkol, İlhan Çelik, Erhan Polat ve Onur Dolu ile yeniden anlaşıldı.


Hazırlıklarını teknik direktör Cengiz Akkoyunlu yönetiminde aralıksız sürdüren Arnavutköyspor son olarak İstanbul Kayaşehirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Arnavutköyspor'da bir süredir takıma küskün olan taraftarların da tribünlere dönmeye hazırlandığı belirtildi. Son iki sezonda evinde hiç yenilmeyen kırmızı beyazlılar bu unvanlarını koruyup sezonu şampiyon tamamlamayı planlıyor.

Haber: Efkan Bucak



Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.