Salı, Şubat 08, 2022

Başakşehir İkitelli Köyiçi'de şampiyonluk sevinci


İstanbul U18 Ligi 20. Grup'ta son hafta maçında lider ve şampiyon İkitelli Köyiçi Spor Kulübü, Gençosmanspor'u deplasmanda 7-1 mağlup etti.

Güneştepe Stadı'ndaki maça şampiyonluğu garantilemiş olarak çıkan Köyiçi SK, karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Köyiçi SK Başkanı Tahsin Göç, alt yapıya yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını, U16'da ikili averajla kaçan şampiyonluğun burukluğunu yaşarken U18'deki zaferle sevindiklerini, hedeflerinin elemeleri geçerek Türkiye Şampiyonası'na katılmak olduğunu söyledi.


Göz "Desteklerinden ötürü Başakşehir Belediyesi'ne, kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarıma, genel kaptanlarıma, Başakşehir ilçesi ve dışındaki amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticilerine, çok kıymetli oyuncu grubuma, malzeme sorumlumuz Serdar Aydoğdu’ya, hocalarıma, sponsporlarımıza, fedakar ve cefakar taraftarlarımıza, Başakşehirliler grubuna,  değerli aileme ve unuttuğum her kim varsa hepsine çok çok teşekkür ederim. Ayrıca son maçtaki rakibimiz Gençosmanspor Kulübüne nazik karşılamaları ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.