Pazar, Ocak 04, 2015

İSTANBULSPOR KULÜBÜ GERİDEN GELİP KAZANDI


İstanbul Süper Amatör lig 6.Grupta şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Sultanbeylispor ile İstanbulspor Kulübü takımları ligin 18.Haftasında karşı karşıya geldiler.



Yeşilova Kemal Aktaş Stadında oynanan müsabakada misafir takım Sultanbeylispor 3-1 önde götürdüğü maçı ikinci yarıda arka arkaya yediği gollerle rakibi İstanbulspor Kulübüne 5-3 mağlup olurken iki kırmızı karta görerek üç puanı deplasmanda bırakmanın üzüntüsünü yaşadı.




15.Dakikada sağdan ortalan topu çok iyi takip eden İstanbulspor Kulübünden Süleyman Karadağ topa kafayı vurarak ağlara gönderdi ve sarı-siyahlı takımı 1-0 öne geçiren gollü attı. 25.Dakikada ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip eden misafir takım Sultanbeylispor'lu Ergün Vezir ayağının içi ile topu İstanbulspor Kulübü ağlarına yollayarak skora eşitliği getirdi. 1-1.



İlk yarıyı Sultanbeyli önde bitirdi
34.Dakikada Sultanbeylispor'da golcü oyuncusu Ergün Vezir kendisinin ve takımının ikinci gollünü kafa ile atarak takımını 2-1 öne geçiren gollü attı. 44.Dakikada ceza alanı içine ortalan topa kafayı vuran misafir takım da Koray Sünser takımının üçüncü gollünü atarak farkı ikiye skoru da 3-1 getirdi. İlk yarı Sultanbeylispor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.






Tartışmaya açık bir gol
58.Dakikada ev sahibi İstanbulspor Kulübünde ilk gollün sahibi Süleyman Karadağ ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip etti kafa vuruşu Sultanbeylispor'da Fatih Aydın top ağlara gitmek üzereyken topu kafa ile çıkardı ancak maçın orta Hakemi Aydoğan Kaş önce yardımcı hocasına baktı ve santrayı göstererek golü verdi Sultanbeylispor oyuncuların itirazları sonucu değiştirmeyince İstanbulspor bu golle skoru 3-2 yaparak farkı bire indirdi.






Mühteşem Süleyman sahneye çıktı
71.Dakikada Sarı Siyahlı İstanbulspor Kulübünde  Serkan Yıldız'in şutunda top ağlara giderek skorda eşitlik oldu ve İstanbulspor Kulübü mağlup durumdayken atılan bu golle skoru 3-3 yaptı. 74.Dakikada İstanbulspor Kulübünde Ozan Karagöz'ün soldan ceza sahasına girmek üzereyken sert şutu top tabiri caizse çataldan döndü. 80.Dakikada sağdan ortalan topla buluşan günün başarılı ismi olan İstanbulspor Kulübünde Süleyman Karadağ topla buluştuğunda ceza sahası içine girdi sert şutunda top ağlara gitti ve Süleyman kendisinin üçüncü takımının dördünü gollünü attı ve İstanbulspor Kulübü 4-3 öne geçti.




Konuk takım 10 kişi kaldı
82.Dakikada misafir takım Sultanbeylispor' da Fatih Aydın çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve misafir takım sahada 10 kişi mücadele vermek zorunda kaldı. 89.Dakikada İstanbulspor Kulübü kaptanı Hüseyin takım arkadaşı Süleyman Karadağ ile  verkaça girdi aldığı topla rakip ceza sahası içine girdiğinde çapraz vurduğu şutta topu ağlara yollayarak takımının beşinci gollünü attı ve skoru 5-3 yaparak farkı ikiye çıkardı.



Sultanbeylispor maçı 9 kişi tamamladı
90.Dakikada rakibine sert girmesi sonucu Sultanbeylispor'da Fatih Kukku çift sarı kartan ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90 Dakikanın sonunda İstanbulspor Kulübü karşılaşmayı 5-3 kazanarak sahadan üç puanla ayrıldı. Sultanbeylispor ise aldığı bu mağlubiyetle puan kaybı ile sahadan üzülerek ayrılan taraf oldu.















HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK & YILMAZ ALTEPE


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Haber yaparken dogru dürüst haber yapın iki kırmızı kartında rakible hiç alakası yok hakemin maçi alip nasi istanbulspora verdigini herkes gördü masa basi islerede gerek yok olmayan bir golü sırf oyuncunun ayakları içeride diye uçarak orta sahaya gitmenin de anlamı yok fotoda gözüktügü gibi daha orta hakem kafasını kenara cevirdiginde yan hakem coktan golü vermisti bile ofsaytan verdigi golün pesinden sultanbeylinin 7 numarasini at diyo iste size macin özeti verilmeyen penalti ve cabası kimsenin ahı kimsede kalmaz yukarda allah var emek hirsizlarini allaha havale ediyorum

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.