Pazar, Ocak 04, 2015

ÇENGELKÖYSPOR’UN ANTALYA KAMPI BAŞLADI


Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk yarı lider bitiren Çengelköyspor A.Ş’nin  ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da başladı.

Yeşil-beyazlı takım ikinci devre hazırlıklarını sürdüğü Antalya kampında teknik direktör Osman Yıldırım nezaretinde günde çift antrenman ile sürdürüyor.



Yıldırım: İyi çalışıyoruz
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yıldırım şunları söyledi: "Zorlu geçeceğini bildiğimiz ikinci devre karşılaşmaları öncesinde hazırlıklarımızı Antalya Side’de sürdürüyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Kampta çok güzel bir ortam var ve çok iyi çalışıyoruz. Hafta içerisinde hazırlık karşılaşmalarına başlayacağız. İyi bir kamp süreci geçirip taraftarımızın da desteğiyle iyi bir ikinci devre geçirmek istiyoruz."

Side Orange Palace Otelinde çalışan Üsküdar ekibinin kafile Başkanlığını ise Başkan Yardımcılarından Kenan Birinci yapıyor.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

İstanbul 1. Amatör Lig play-off yarı final programı

İstanbul 1. Amatör Lig play-off karşılaşmaları 14-15 Şubat 2026 tarihlerinde oynanacaktır.