Çarşamba, Haziran 19, 2013

Büyükçekmece işi toptan bitirdi

Bölgesel Amatör Lig'de hedefini bu sezon 3. Lig olarak belirleyen Büyükçekmecespor, transfere hızlı girdi. Kulüp, iki isim hariç iç transferde neredeyse tüm oyuncularla anlaştı.



Kulüp Başkanı Seyfettin Selim, Genel Kaptan Ahmet Atalay ve Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya, önceki gün Büyükçekmecespor Tesisleri'nde tüm oyuncularla görüşme odasına girdi. İç transferi bir çırpıda bitirmek isteyen bordo-mavili yöneticiler, oyuncuları tek tek görüşme odasına aldılar ve istediklerini sordular. Her futbolcu ile tek tek görüşen Başkan Selim, Genel Kaptan Atalay ve Basın Sözcüsü Kaya, görüşmelerden memnun ayrıldılar. Kaleci Barbaros ve Atalay dışında görüşmeye gelen tüm oyuncularla anlaşan Büyükçekmecespor yönetimi, izinli olan Hasan Şahin, Caner Nurgör ve Recep Ay ile de birkaç gün içerisinde bir araya gelerek bu oyuncularla da anlaşma zemini arayacak.


İç transferde anlaşılan isimler
Büyükçekmecespor’un iç transferde görüşmeler sonrası anlaşmaya vardığı oyuncular, şöyle sıralandı: Ercan Ezgi, Doğukan Çevik, Aykut Birkan Erol, Doğukan Çınar, Semih Yılmaz, Burak Mete, Oğulcan Ahmet Erdul, Aydın Tuna, Furkan Turna, Ersal Akaydın, Mustafa Yılmaz, Orhan Kalafat, Baykal Yılmaztaş, Gökhan Şensoy, Feyyaz Erik, Özgür Şengüller ve Kubilay Arda Demirci. Büyükçekmecespor yönetimi, bu oyunculara peşinatları verilerek iç transferi sorunsuz şekilde kapamanın mutluluğunu yaşadılar.


Selim: Herkes istediğini aldı
Büyükçekmecespor’un çiçeği burnunda yeni başkanı Seyfettin Selim, transfer görüşmeleri sonrası şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle görüşme odasına davet ettiğimiz tüm oyuncularımızı geçtiğimiz sezonki başarılarından dolayı kutluyorum. Aynı zamanda bu oyuncuların tüm alacaklarını kendilerine takdim ederek bizlere alacağı kalmayan oyuncu bıraktıkları için geçmiş dönem başkanı Mensuri Çarıkçıoğlu’na, yönetim de yer alan Güngör Gül ve İlker Keleş’e teşekkür ediyorum. Bu manada bizimle görüşmeye katılan oyuncularımıza bizlerde yeni yönetim olarak ne istediklerini tek tek sorduk. Oyuncularda istedikleri rakamları bizlere sundular. Biz de yönetimde bulunan Ahmet Atalay ve Hüseyin Kaya ile birlikte kısa bir durum değerlendirmesi yaparak makul olun isteklerine onay vererek onlarla yeniden anlaşmaya karar verdik. Kaleci Barbaros ve Atalay dışında tüm oyuncularımızla anlaşarak Büyükçekmecespor olarak tarihinde bir ilki gerçekleştirerek iç transferi bir günde çözmenin mutluluğunu yaşadık. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının şampiyon kadrosunu elimizde tuttuğumuz için büyük bir aşama kaydettiğimizi düşünüyorum."


'Her şey hocanın inisiyatifinde'
"Şimdi sıra hoca da ve hoca olayını da çözerek gerekli bölgelere takviyeleri yaparak transferi noktalamış olacağız" diyen Selim, "Belki anlaştığımız oyuncular içerisinden hocamızın oyun sistemine uyacak isimler olmayabilir fakat bu tamamen gelecek hocanın inisiyatifinde olacaktır. Eğer bizim anlaştığımız oyuncular arasında istenmeyen olursa biz yönetim olarak onlara vaat ettiğimiz parayı vererek onların önünü açmış olacağız. İnşallah hocamızda bu transferleri olumlu karşılar her oyuncu burada mutlu bir şekilde kalarak futbollarını oynarlar. Yeni sezonda bu güçlü yönetim ve kadro ile Büyükçekmecespor’a tarihi bir ilki yaşatarak takımı 3. lige taşırız. Allah’ın izni ile bu işten alnımızın akı ile ayrılır, lig sonunda Büyükçekmecespor’u 3. lige çıkmış bir takım olarak görmüş oluruz. Yeni sezonda şansında yanımızda olmasını diliyorum. Bu şans faktörünü de lehimize işletirsek, lig sonu mutlu sona ulaşan takım biz oluruz” dedi.


Atalay’dan eski başkanlara teşekkür
Büyükçekmecespor Genel Kaptanı Ahmet Atalay, imza töreni sonrası konuşmasına eski başkanlara teşekkür ederek başladı ve şöyle devam etti: “Geçmiş dönemde Büyükçekmecespor’a büyük emekler veren ve camianın iyi yerlere gelmesi için gerekli desteklerini en iyi şekilde sürdüren Başkan Mensuri Çarıkçıoğlu’na, yönetim de yer alan Güngör Gül ve İlker Keleş’e hatta bu uğurda bu camianın yanında olan diğer yönetici arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi artık bu saatten sonra konuşulması gereken tek şeyin Büyükçekmecespor’u nasıl 3. lige taşırız olmalı. Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte Başkanımız Seyfettin Selim’in katkılarıyla Büyükçekmecespor tarihinde görmediği bir trans fer görüşmesi gerçekleştirdik. Kendisine de teşekkür ediyorum çünkü Büyükçekmecespor hiçbir zaman transferi bu kadar kısa sürede tamamlayamamıştı. Buradaki farkta Seyfettin Selim oldu. Burada Büyükçekmecespor’u yarınlara taşımak adına önemli bir adım atılmıştır ve bu adımların yere sağlam basarak başarılarıyla herkese göstermeliyiz. İnşallah Büyükçekmecespor’u bundan sonra 3. lige oynayan çok güçlü bir camia olarak kılarız. İç transferden sonra artık rotayı dış transfere çevireceğiz. Çok iyi üç ve ya beş oyuncu daha kadromuza katarak yeni hocamız ile yeni sezonun startını vereceğiz. Camiamıza ve Büyükçekmece halkına hayırlı olsun. Artık tribünlerimizin dolmasını bekleyeceğiz. Eskileri bir kenara bırakıp Büyükçekmecespor taraftarının takımlarını desteklemeleri için tribünlerdeki yerini almalarını bekleyeceğiz. Büyükçekmecespor’un büyüklüğünü yeni sezonda 3. lige çıkarak herkese gösterelim.”


Kaya: Selim’in olduğu yerde başarı olur
Büyükçekmecespor Basın Sözcüsü Hüseyin Kaya ise imza töreni sonrası sitemize şu açıklamayı yaptı. “Öncelikle Yıllardır Hadımköyspor ve Sakaryaspor ile anılan yeni Başkanımız ve tarihi Kırkpınar Ağamız Seyfettin Selim’e Büyükçekmecespor’a hoş geldiniz demek istiyorum. Bilindiği üzere Seyfettin Selim’in olduğu her yerde başarının olduğunu, hedefi şampiyonluk olan bir camianın başında olduğunu söyleyebilirim. Bizim yönetimimizde bu sezon öyle farklı yerlerden yönetici var ki inanın herkes bu camia için mücadele edecektir. Bir birlerine saygıyı kusur etmeden tamamen tek amaç için mücadele edecek olan dava arkadaşlarımızı da bu olaya katkı sundukları için yürekten kutluyorum. Burada birlik ve beraberlik var, burada başarı var hatta burada 3. lig için atılmış bir adım var. Bu adımları sindire sindire atarak Büyükçekmecespor’u lig sonunda 3. lige taşımak için atacağız. İç transferi bitirdik ve tüm oyuncularımızla büyük ölçüde anlaştık. İki oyuncu ile anlaşmadık, üç oyuncu ile de birkaç gün içinde bir araya gelerek onları da renklerimize dahil etmiş olacağız.”


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.