Çarşamba, Mayıs 08, 2013

'Kimse sahasında baraj maçı istemedi'

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, BAL baraj maçlarının programıyla ilgili eleştirilere yanıt verirken taraftar olayları nedeniyle stat bulmakta çok zorlandıklarını ifade etti.



Ekşioğlu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Baraj maçlarının tümünü pazar oynatmayı planlıyorduk ancak biliyorsunuz o gün Fenerbahçe-Galatasaray derbisi var. Emniyet bize 'sakın' dedi, biz de cuma ve cumartesine aldık. Bize 'Niye hep Selimiye?' diye soruyorlar. E başka stat yok! Kimse, o bizi eleştiren sevgili futbolseverlerimizi sahalarında görmek istemiyor. Kavga, dövüş, zarar ziyan sonrası kim ister ki? Bakın Paşabahçe'de suni çim yakılmış, zarar oluşmuş... Beykoz Emniet Müdürlüğü ne Spor Akademisi'ne ne de Paşabahçe'ye maç istemiyor, emniyet sağlayamayacağını beyan ediyor. Feriköy-Büyükçekmece maçını ele alalım... O maçı biz Küçükçekmece Stadı'nda oynatmak istiyorduk. Küçükçekmecespor'un başkanı ve ilçe emniyet müdürü 'olmaz' dedi. Onlar da haklı, geçmişte oradaki play-off ve baraj maçlarında stat zarar görmüş. Nereye gitsek aynı yanıtla karşılaşıyoruz. İstanbul'da bir tane emniyet müdürü çıksın desin, 'Biz olur dedik ama Yemen Ekşioğlu buraya maç vermedi' diye. Ama yok, kimse istemiyor. En problemsiz saha Selimiye bu nedenle biz de çoğu maçı burada oynatmak durumunda kalıyoruz" dedi.


Feriköy-Büyükçekmece maçının cuma oynatılmasına da değinen Ekşioğlu, "Saha sıkıntısı belli. Program da sıkışık. Mecburen bu maçı cumaya aldık. Süper Lig'de bize cuma ve pazartesi maç oynanıyor" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK

7 yorum:

kemal dedi ki...

sayın yemen bey ben bir futbolsever olarak selimiye paşabahçe spor akademisi bu nedir ya bunlara gitmek hem ızdırap hem eziyet namık sevik bakırköy belediye 2 adet stat biri çim bahçelievler zeytinburnu stadı bunlar boş en uygunu namık sevik bölmeli tribün var yazık değilmi boğazdaki dandik statlara

ne diyorsak o dedi ki...

Selimiye ye gise kazandirmak adina yapilmis zekice bir uygulama...

Ali Rıza KOÇYİĞİT dedi ki...

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜN..

Sevgili başkan açıklamalarıyla gene dün dündür bugün bugündürü oynamış.Ne diyelim alıştık nede olsa.
Yerel Futbol sitesinde 18 şubat 2013 tarihli Benden Şikayetçi 5 takım bulamazsınız başlıklı demecinde sayın başkan şunu söylemişti.

"Herkes şunu bilsin ki Çatalca’dan Tuzla’ya İstanbul’da hiçbir kulübün kendi stadı yoktur. Ya belediyenindir , ya Spor İl Müdürlüğü’nün yahut başka bir kurumun. Ben istediğim stada maç veririm"

Yukarıdaki beyanatında ise istediğim sahaya maç veremiyorum diyor.Hangi sözünüze inanalım sayın başkan.

erdal dedi ki...

eger senlıkkoy stadınada anlasılması we sahanın duzeltılmesı durumunda kullanılacak en makbul stad ıstanbulda yatan bır koca cım saha bıraz bakımla butun turnuvaları yapabılırler.

Tümay dedi ki...

Sevgili Ali Rıza Koçyiğit;zannediyorum senin yemenden başka bir sıkıntın yok.Ne mutlu sana diyecem ama sen kendine göre,kendine eş değer bir rakip seç bence.Yemen bey açıklamalarında kulüpler istemiyor demiyor farkındaysan,İlçe emniyet müdürlükleri istemiyor diyo.
Sen kendini sanat'a ver boşver,orda gayet başarılısın :))
Bir şey daha söylemeden geçemiyecem.Yemen Ekşioğlu dua et kindar biri değil.Yemen başkan çabuk sinirlenir ama 5 dakika sonra unutur.Sana da öle oluyor işte 5 dakika sonra unutuyor...

Feriköyü dedi ki...

palavranın daniskası.
küçükçekmece ile bizim feriköy olarak uzun yıllardır ne zaman ne sorunumuz olmuş.2 sene önce karagümrük feriköy maçını aynı stada vermedilermi.
yine bişeyler dönüyor

arif dedi ki...

yrmen eksioğlu bu sezon selimiyeye baya para kazandırdı.neredeyse bütün alt yapı şampiyona maçlarını sal klasman hatta adalar-şile izzettinpaşa-ferahevler baraj maçlarını orada oynattı.peki soralım size selimeyspor her maçta 5 tl seyircilerden para alıyor ne yaman çelişki yemen başkan!!! bi de bunun cevabını ver

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.