Pazar, Mayıs 19, 2013

Çarşambaspor gitti geldi

Samsun'da Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Çarşambaspor ile Süper Amatör Lig ikincisi Ladik Belediyespor 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Çarşambaspor penaltılarla maçı kazanarak BAL'da yoluna devam dedi.
Turuncu-Beyazlı ekip Ladik Belediyespor, karşılaşmaya hızlı başladı. Emincan 12. dakikada Ladik ekibini öne geçiren golü kaydetti (1-0). Kritik maçın ilk 45 dakikası da Ladik Belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı.İkinci yarıda Çarşambaspor oyunun kontrolünü eline aldı. Halim 63. dakikada skorda eşitliği sağlayan golü kaydetti (1-1).

PENALTILARDA GÜLDÜ
Çarşambasporlu Baransel'in 69. dakikada kullandığı penaltı atışında top kalecide kaldı. Yeşil-Beyazlılar öne geçmek adına çok önemli bir fırsattan yararlanmadı ve 90 dakika beraberlikle sona erdi. Penaltı atışlarında Çarşambaspor, 5-4'lük skorla kazanan taraf oldu. Yeşil-Beyazlılar, zorlu rakibini devirerek BAL'da tutunmayı başardı. Ladik Belediyespor ise yeni sezonda tekrar Süper Amatör Lig'de mücadele verecek.

Ladik'den jest...
Ladik Belediyespor Kaptanı Mehmet Duran karşılaşma öncesinde hem rakip takım hemde maçı yönetecek olan hakemlere jest yaptı. Mehmet, Yalova Bölgesi Hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu'na ve Çarşamba Kaptanı Murat Bilgin'e takımı adına çiçek vererek başarı diledi.

Görevlerini yaptılar
Çarşambaspor ve Ladik Belediyesporlu taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterdiler. Penaltı atışlarının sonuna kadar iki takımın taraftarları susmadan destek verdiler. Maç sonunda ise Çarşambasporlular staddan mutlu ayrılırken, Ladik Belediyesporlular ise üzüntülerini gizleyemedi.


KAYNAK: www.hedefhalk.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig'de sezon sona erdi

İstanbul 2. Amatör Lig'de 2023-24 sezonu grup aşaması sona erdi.