Cumartesi, Haziran 02, 2012

İzzetpaşaspor 1.Amatör Lige çıkmayı garantiledi

İZZETPAŞASPOR: 5 ŞAFAK 76: 4
İstanbul 2.Amatör Lig, 6.Grup 12.hafta karşılaşmasında İzzetpaşaspor ile Şafak 76, Ayazağa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Gol düellosunda kazanan taraf İzzetpaşaspor oldu ve bu galibiyet ile 1.Amatör Lige çıkmayı garantiledi.

Ayazağa Atatürk Stadı’nda oynanan bu karşılaşmada ilk yarı İzzetpaşaspor’un 3-2’lik galibiyetiyle tamamlandı. İkinci yarıda Hüseyin’le bir gol bulan Şafak 76 skoru eşitledi. Bu dakikadan sonra İzzetpaşaspor’da sahneye Barış çıktı peş peşe attığı gollerle skor 5-3’e geldi. 71.dakikada savunmanın arkasına gönderilen topta kafa ile topu filelere bıraktı. 72.dakikada düzgün bir vuruşla fark 2’ye çıktı. 80.dakikada Şafak 76 sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bilal topa vurdu, kaleci Mehmet elinden kaçırdı ve top filelere gitti.


Maçta başka gol olmayınca İzzetpaşaspor karşılaşmayı 5-4 kazandı ve 1.Amatör Lig’e çıkmayı garantiledi. İzzetpaşaspor 33 puanla lider, 2.sırada 27 puanla İstanbul Sivasspor, 3.sırada Bahçelievlerspor 21 puanda yer alıyor.



Karşılaşma sonrasında İzzetpaşasporlu futbolcular ve taraftarları saha içinde galibiyeti ve 1.Amatör Lig'e yükselme başarısını doya sıya kutladılar.


STAT:Ayazağa Atatürk
HAKEMLER:Ali Uzman, Mustafa Tekin, Murat Karabulut
İZZETPAŞASPOR:Mehmet, Doğan, Burak, Metin(Dk.67 Turgay), Erhan, Engin, Barış, Uğur, Münür(Dk.82 Ali), Murat, Hasan
ŞAFAK 76:Mustafa, Ahmet(Dk.75 Zeki), Methi(Dk.46 Ahmet), Burhan, Bilal, Hüseyin, Ahmet, Mehdi, Muhammed, Ali Rıza(Dk.75 Abuzer), Tayfun
GOLLER:Hasan, Münür, Erhan, Barış(2) / Bilal(2), Tayfun, Hüseyin

HABER-FOTOĞRAF:ERHAN HARPUT

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Tek kelimeyle mükemmel bir maç oldu.İki takımda o gün orada olan kalabalığa futbol şöleni yaşattı.Hem golleriyle hemde oyun kalitesi olarak amatörün üstünde bir maç oldu.Hem İzzetpaşa hemde Şafak 76 bize amatörde çok iyi maçlar oynanaabileceğini gösterdi.İki takımıda canı göünlden kutluyorum.

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.