Cuma, Haziran 08, 2012

Hakan Tokyay, ASGD Edirne temsilcisi oldu

Yerel Futbol Sitesi Edirne Temsilcisi Hakan Tokyay, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Edirne Temsilciliği görevine getirildi.

Kısa adı ASGD olan, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği ASGD’nin teşkilatlanma çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Trakya’da da örgütlenme çalışmalarına start veren ASGD Edirne’de Temsilcilik açtı. Genel Başkan İbrahim Erdoğan, Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca, DHA Bölge Müdürü ve TGF Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş’ın katıldığı Edirne’deki çalışmalar, Temsilcilik Görevinin Edirne’de, Edirne Ajans gazetesinin spor sorumluluğunu yapan, Yerel Futbol Edirne Temsilcisi Hakan Tokyay’a verilmesiyle tamamlandı.


Görevlendirme sonrası bir açıklama yapan Genel Başkan İbrahim Erdoğan, “ASGD’yi, kuruluşunun 20.Yılı’nda spor gazeteciliği kulvarında en güçlü meslek örgütlerinden biri yapmanın gururunu yaşıyoruz. Edirne’deki meslektaşlarımızla da bütünleşecek olmamız gücümüze güç katacak” dedi. Genel Başkanvekili Yılmaz Karaca da, “ASGD’nin akreditasyon konusundaki mücadelesi artık serhat şehrimiz Edirne’den de yankı bulacak” dedi.


ASGD Edirne Temsilciliği’ne atanan Hakan Tokyay da, “Ülke çapında geniş bir teşkilatı bulunan ve spor emekçisi gazetecileri çatısı altında toplayan ASGD’nin Edirne’de de temsilcilik açması bizler için önemliydi. ASGD’yi şehrimizde layıkıyla temsil edeceğiz ve şehrimiz spor camiasıyla bütünleştireceğiz. Nitelikli üye çalışmalarımızı tamamlayarak ASGD’yi Edirne’de şubeleştirmek en önemli hedefimizdir” şeklinde konuştu.


Yerel Futbol Sitesi olarak biz de Sayın Hakan Tokyay'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.