Pazartesi, Haziran 25, 2012

Elmalıspor şampiyonluğunu ilan etti

ACARSPOR: 2 ELMALISPOR: 9
İstanbul 2.Amatör Lig 17.Grup'ta şampiyonun adı belli oldu. Elmalıspor, Acarspor'u 9-2 mağlup etti. Böylelikle Elmalıspor bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.


Maça hızlı ve kontra ataklarla başlıyan Elmalıspor peşpeşe buldugu gollerle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. Lider ve namağlup olarak şampiyon olmak isteyen Elmalıspor, maça hızlı ve galip gelmek için başladı. 20.dakikada Bora'nın aşırtma vuruşuyla konuk ekip öne geçti (1-0). Golün hemen ardından Kerem'le farkı ikiye çıkaran Elmalıspor sağlı sollu ataklardan sonra Oğuz'un golüyle iyice rahatladı.(3-0). Tamamen oyunu kontrol altında tutan Elmalıspor birbirinden güzel gollerine Murat'la bir yenisini daha ekledi.(4-0) İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.




İkinci yarıya yine hızlı başlıyarak gol arayan Elmalıspor, M.Çakır'ın golüyle farkı 6'ya çıkardı. Penaltı kazanan Acarspor ilk golünü penaltıdan buldu (1-6). Ardından yine Acarspor'un atağında pozisyon golle sonuçlandı (2-6). Kaçırılan pozisyonlar sonrası M.Çakır'la fark 5 çıktı.(2-7). Son dakikalarda Oğuz attığı golle hat-trick yaptı.(2-8). Son anlarda bir gol daha bulan Elmalıspor karşılaşmayı 9-2 kazandı ve bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 


KAYNAK:www.elmalispor.com

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.