Salı, Haziran 19, 2012

Dayak yiyen Hakeme "10 gün iş göremez" raporu

Denizli 2. Amatör Lig'de dün oynanan maçta kırmızı kart gören oyuncunun darp ettiği Hakeme "10 gün iş göremezlik" raporu verildi. Denizli 2. Amatör Lig B Grubu'nda Kuşpınarspor ile Kocaderespor arasında Doğan Demircioğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 80'inci dakikasında Kocaderespor oyuncusu F.Ö, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalınca maçın Hakemi Erdem Gökalp'e kafa attı.


Kuşpınarspor'un 6-1 üstünlüğü ile devam eden maç tatil edilirken, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve burnunun kırıldığı belirlenen Gökalp'e, 10 gün iş göremezlik raporu verildi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Emin Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün kazanan takıma verilmek üzere kupayı sahaya getirdiklerini ancak, bu olay nedeniyle kupanın federasyon tarafından geri alındığını ve konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Sinan Baş da futbolda şiddetin önlenmesine yönelik yasanın çok ağır hükümler içerdiğini belirterek, “Hakem camiası olarak meseleye insani bakıyoruz. 'Arkadaşlarımızın yaptığı bir anlık gafletinden olabilir' diyoruz. Denizli'de yıl içinde böyle 3-4 tane olay oluyor. 5-6 yıl hapis cezası alıp cezası ertelenen futbolcu arkadaşlarımız var” dedi.

Darp eden futbolcu F.Ö'nün, maçın ardından gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.


Kaynak:www.hurriyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Haliçspor'a şampiyon kaleci

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Haliçspor geçen sezon iki şampiyonluk birden yaşayan kaleci Anıl Bayri ile anlaşmaya vardı.