Cumartesi, Haziran 02, 2012

Batı Trakyaspor'da yeni başkan Sabri Yılmaz

Batı Trakyaspor Kulübü’nün 8. genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Sabri Yılmaz, Yeşil-Siyahlı Kulübün yeni başkanı oldu. 
Mevcut 201 üyenin 110’u bu genel kurula katıldı. Kulübün gedikli Genel Sekreteri (ki görevde bulunduğu yıllarda hep bu göreve üstlenen) Mehmet Ggençoğlu, genel kurulu açan kısa konuşmasında birlik beraberliğin en güzel şekilde oluştuğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra faaliyet raporu, kesin hesap bilançosu, denetim raporu ve tahmini bütçe Genel Sekreter Mehmet Gençoğlu tarafından okundu. Bu raporları Divan Başkanı Sn. Hasan Yazıcı üyelere ibra ettirdi.

Türkmen bayrağı devretti
Dilek temenniler bölümünde söz alan Başkan Mehmet Türkmen, 1997 yılından itibaren bugüne kadar kulübe yapmış olduğu ve vermiş olduğu hizmetleri anlattığı konuşmasında bugüne kadar gerek spor kulübünün gerekse tesislerin şimdiki haline gelmesinde, tesisin belediyeden 30 yıllığına devralınması noktasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederken, herkese hakkını helal ederek konuşmasını tamamladı. Türkmen, herkesten de kendisine hakkını helal etmesini istedi. Hazirun da kendisini ayakta alkışladı. Türkmen, yeni Seçilecek yönetime de her zaman yardımcı olacağını ifade ederek konuşmayı tamamladı.

Bu duygusal konuşmadan sonra söz alan Mimar Sami Hayrullah, aynı şekilde heyecana kapılan bir siyasetçi gibi bugünkü bu güzel tabloyu gördükten sonra kendilerinin artık tedavülden kalkmak üzere olduklarını ve gençlerin bu göreve talip olmasından dolayı da büyük mutluluk duyduğunu ifade edip  coşkulu bir alkış da o alıp konuşmasını bitirdi.

Son olarak söz alan Genel Başkan Avukat Burhanettin Hakgüder, tablodan çok mutlu olduğunu, Batı Trakyalıların birkaç sorunuyla şu an ilgilendiklerini özellikle çalışma izinleri konusunu halletmek üzere olduklarını, Türkiye genelinde bütün Batı Trakyalılara ulaşabilmek için bir sms ağ şebekesi oluşturma çabasında olduklarını bunu gerçekleştirdiklerinde de yaklaşık ilk etapta 10 bin hemşerilerinin birbirine kolaylıkla ulaşmasını sağlayabileceklerini belirtti, yeni seçileçek yönetimi de başarılar diledi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.Tek listeyle seçime katılan Sabri Yılmaz, 110 üyenin 109’unun oyunu alarak Batı Trakya Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu. 

Yeni Yönetim Kurulu
1. Sabri YILMAZ
2. Hakan GÜLER
3. Bilal KARAHOCA
4. Hakan ŞAHİNLİ
5. Hasan GÜLER
6. Bilal KÜÇÜKAY
7. Hüseyin KAHVECİ
8. Gökhan HÜSEYİNOĞLU
9. Erhan YAZICI
10. Hüseyin DERVİŞ
11. Taner KOCAAHMET

Daha sonra ismi okunan her üye divanın yanında toplantı.Eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birbirleri arasına karışarak hatıra fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: www.batikrakyaspor.net

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.