Cumartesi, Aralık 03, 2011

Silivrispor şampiyonluğu kaptı

SİLİVRİSPOR: 3 BEYLİKDÜZÜ: 2
İstanbul U-17 Ligi 2.grupta birbiri ardına gelen iki takımın mücadelesinde Silivrispor aldığı galibiyetle rakibi Beylikdüzü’nün önüne geçti.  Silivri Stadı’nda oynanan ve son derece mücadelesi yüksek geçen maçta Silivrispor grupta bir puan farkla önünde lider olan Beylikdüzü karşısında üç altın puanı üç golle almasını bildi. Çekişmeli geçen maçta bir puan gerisinde ikinciliği paylaşan Silivrispor aldığı bu galibiyetle Beylikdüzü takımının iki puan önüne geçti.

Stad:Silivri
Hakemler:Çağlar Pektaş, Burak Menteşe, Aytekin Duran
Silivrispor: Yılmaz 7, Furkan 7, Eren 7, Özkan 7, Fatih 8, Sercan 7, Muhammet 7, Abdullah 7, Zekeriya 7, Umut 7, Samet 7
Beylikdüzü: Mehmet 7, Mert 7, Recep 7, Tolunay 7, Cihan 7, Fatih 7, Naim 7, Muhammet 7, Serhat 7, Atakan 7, İlker 7
HABER VE FOTO: ENGİN AKIN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Butun bir sezon boyu bir suru oyunlara ragmen sampiyon olamadi Silivri.Ilahi adalet bu iste.5 puan farkla ipi Beylikduzu gogusledi.Son maci ic saha olmasina ragmen deplasmana alindi ama yinede yendi b.duzu.Gecmis olsun sevinemediniz dimi?Nedense B.duzunun basarilari hic yazilmiyor!

Avcılarspor ikinci yarıda kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta Avcılarspor sahasında Kavacıkspor'u 2-1 mağlup etti.