Çarşamba, Aralık 14, 2011

Kağıthane deplasmanda güldü

BAHÇELİEVLER OLİMPİK: 2 KAĞITHANE: 3
İstanbul U-17 Ligi 6.Grup'ta şampiyonluk iddaaları azalan iki takımın prestij mücadelesinde konuk takım Kağıthane, Bahçelievler Olimpikspor'u 3-2' lik skorla geçmesini bildi.

Ligin ilk yarısında Kağıthane de oynanan, hafta içi maçında çıkan gereksiz ve tatsız olaylar sonrasında deplasmana tepkili ve temkinli giden Kağıthane ekibine karşı misafir perverlik gösterilmemesinin yanı sıra iki taraf arasında sıkıntı çıkmamasına rağmen buzlar erimedi.
Maça iyi başlayan sarı-yeşilliler üst üste golleri kaçırsada Mahsum'un güzel golüyle 15.dakikada 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna doğru oyunda hakimiyeti Bahçelivler temsilcisi aldı fakat, ilk yarı bu skorlar sona erdi.
İkinci yarıya açık futbolla başlayan Kağıthane ekibi kontra ataktan gelişen atakta topu ağlarında gördü ve skor eşitlendi. 1-1. Bu dakikadan sonra maç daha güzel daha çekişmeli bir hal alsada Kağıthane 'de İbrahim'in güzel vuruşu direkten içeriye girince öne geçmekte gecikmediler 2-1.
Bu golün ardından karşılıklı ataklar yaşandı ve Kağıthane'de Mahsum şık bir golle ağları havalandırdı ve Kağıthane farkı 2'ye çıkardı. Dakikalar 90'nı gösterirken Olimpikspor duran toptan attığı golle farkı 1'e indirsede puan almaya yetmedi. Kağıthane temsilcisi maçtan galip ayrıldı.Maçtan sonra Bahçelievler Olimpik cephesinde hakeme uzatmayı erken bitirdiği gerekçesiyle sitemler vardı.90 dakika boyunca iki tarafında kalitesine yakışan bir mücadele ve futbol oynandı.

YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.