Cuma, Eylül 23, 2011

Söğütlüçeşme Birlikspor, bir araya geldi

Küçükçekmece ilçesinin güzide kulüplerinden olan Söğütlüçeşme Birlikspor kulübü yönetimi Başkan Osman Ünal’ın verdiği yemekte bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Söğütlüçeşme Birlikspor Başkanı Osman Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Ocak ayında gerçekleşecek olan Kongrede yeni yönetime girecekler ve geçen yıl Söğütlüçeşmespor’da Yönetim Kurulunda olan Kemal Can’da yemeğe katılanlar arasındaydı.

Osman Ünal: Amacımız; birlik ve beraberliği güçlendirmek
Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Osman Ünal yaptığı konuşmada; “Öncelikle çok değerli İASKF Genel Başkan Yardımcısı ve Kulüpler Birliği Başkanımız Sayın Seymen Gençtürk olmak üzere sizlerin de burada, aramızda olmasından dolayı çok teşekkür ederim, bugünkü toplantımızın amacı, 2011-2012 futbol sezonu girerken birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde yeni sezonda neler yapılması gerektiği konusunda fikir alış verişinde bulunmak, ayriyeten Ocak ayında gerçekleştireceğimiz kongrede güçlü bir yönetim konusunda fikir birliği edinmek maksadı ile bir toplantı düzenlemiş olduk. Bu toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Seymen Gençtürk: Belediye Başkanımız her zaman yanımızda
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada “Ben de İlçemizin önemli kulüplerinden olan Söğütlüçeşme Birlikspor yönetiminin toplantısının da bulunmaktan dolayı memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Söğütlüçeşme Birlikspor kurulduğu kısa bir zaman içinde zaman, zaman benimde bulunduğum çok güzel etkinliklerle topluma ve mahalleye faydalı bir şeyler vermeye çalıştığını görmekteyim biz kulüpler Birliği olarak topluma ve ilçemiz spor adında faydalı olacak her faaliyetin yanında ve destekçisi olcağız olmaya da devam etmekteyiz.  Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği olarak 4 yılda sizlerle çok büyük projelere imza attık antrenmanlar, müsabakaların oynanacağı saha konusunda, ulaşım konusunda, malzeme konusunda Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Aziz Yeniay’ın büyük destekleri ile hizmet etmeye çalışmaktayız bizim tek amacımız ilçemiz sporuna kalıcı bir şeyler kazandırmak yeni projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz işte en güzel örneği şuan kullandığınız spor tesislerinde çok rahat problemsiz idmanlarınızı yapıyorsunuz. Burada altyapıya ağırlık vererek hem altyapınızı güçlendireceksiniz hem de Türk futboluna yeni yetenekler kazandıracaksınız dedi.

Ali Şahin: Alt yapıya önem vereceğiz
Söğütlüçeşme Birlikspor As Başkanı Ali Şahin’de yaptığı konuşmada, kulüp olarak her zaman birlik beraberlikten yana olduklarını ifade ederek, “bunu kısa bir zaman içinde de başardıklarını kulüp olarak her zaman altyapıya ağırlık vereceğiz çünkü potansiyeli bol olan bir mahalledeyiz bunu çok iyi değerlendirip hem yeni yetenekler kazanmış olacağız, hem de çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak topluma faydalı neferler yetiştirmek olacaktır” dedi.

Ercan Demir: altyapımızda 163 sporcu bulunmaktadır
Söğütlüçeşme Birlikspor Başkan Yardımcısı Ercan Demir’de yaptığı konuşmada Kulübümüzün kuruluş amacı mahalledeki çocukların sokaklardan kurtulması ve onları yapacağımız faaliyetler de spora teşvik etmekti, önce küçük toplantılar gerçekleştirdik, ardından mülkü amirlerimizinde katıldığı geniş kapsamlı kendimizi de ifade edebileceğimiz toplantılar yaparak bugünlere geldik, şu an altyapımızda 163 sporcu bulunmaktadır. Bunlardan sadece bir sporcumuz okulu neden ile lisansının alarak ayrılmak zorunda kaldı. Amacımız altyapıya ağırlık vererek, önce altyapıda güçlenmek ardından başarılara imza atmak istiyoruz kimse kısa bir zamanda başarı beklemesin tüm başarılar uzun çalışma sonucu yakalanır bizi de acele etmeden altyapıda disiplinli çalışma yaparak başarılara yakalamak olacaktır” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE
 

Hiç yorum yok:

Ayazağa Esenspor sezonu 3 kupayla tamamladı

İstanbul Sarıyer ilçesi kulüplerinden Ayazağa Esenspor, 2024-25 sezonunu üç kupayla tamamlamanın gururunu yaşıyor.