Pazartesi, Eylül 26, 2011

Namık Sevik'te eşitlik bozulmadı

ÇELİKSPOR: 2 NİŞANTAŞI. 2

İstanbul 1.Amatör Küme 7.grupta yer alan Çelikspor Namık Sevik Stadı'nda Nişantaşıspor'u konuk etti. Mücadele karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 sona erdi.

Maçın henüz 11.dakikasında sağ taç çizgisinden Ogün'ün kullandığı serbest atışa ceza sahasında iyi yükselen Furkan kafa ile topu ağlara gönderdi 1-0. Konuk ekip yediği gole 5 dakika sonra yanıt verdi. Çelikspor ceza sahası içinde topla buluşan  Mert, Ogün'ün müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Habip Tiryaki penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Savaş skoru 1-1'e getirdi. 32.dakikada Nişantaşıspor öne geçti. Çelikspor ceza sahası önünde topla buluşan Görkem'in sert şutu ağlarla buluştu 2-1.




İkinci yarıya ev sahibi ekip etkili başladı. 51.dakikada Saruhan orta sahadan kaptığı topla Nişantaşıspor ceza sahasına girdi, vuruşunda kaleci Mustafa'dan seken top kaleye yönelirken Burak çizgiden çıkardı. 55.dakikada Çelikspor beraberlik sayısını başarılı orta saha oyuncusu Tugay ile buldu. Tugay'ın 25 metreden sert vuruşunda Mustafa'nın çabaları yetersiz kaldı 2-2.



Karşılaşmanın son dakikalarında heyecan arttı. Nişantaşıspor'da  Okan'ın pasında Gökçe topla buluştu. Ara pasında Görkem kaleci Sinan ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top üstten auta çıktı. Uzatma dakikalarında Nişantaşıspor hücum oyuncusu Sinan'ın topu oyuna sokmasını engelledi. Sinan'ın gönderdiği top Çelikspor'lu oyuncularda kaldı.  Maçın hakemi de kaleciye faul yapıldığı gerekçesi ile oyunu durdurdu. Bu sırada avantajları kesildiği için itirazlarını sürdüren kaptan Murat ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve mücadele 2-2 sona erdi.




Çelikspor teknik direktörü Murat Yılmaz yaptığı açıklamada ''İdman yapmadan ya da haftada bir idmanla o da halı sahada idmanla maçlara çıkıyoruz. Oyuncularımızın üstün gayreti ve arkadaşlık duygusu ile ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz'' dedi. Çelikspor taraftarları ellerinde değnekle bile olsa tribündeki yerlerini alarak takımlarına desteklerini bırakmadılar.


Stad: Namık Sevik
Hakemler: Habip Tiryaki-Batuhan Dündar-Ersin Timur
Çelikspor: Sinan-Saruhan-Ogün(Kayhan)-Rıdvan-Mehmet-Gıyasettin-Murat-Tugay-Zinar(Ruhşen)-Fatih(Hakan)Furkan
Teknik Sorumlu: Murat Yılmaz
Nişantaşıspor: Mustafa-Sinan(Mert)-Burak-Savaş-Şeref-Ufuk-Okan-Alican-Görkem-Gökçe-M.Mert(Gökhan)
Teknik Sorumlu: Mehmet KaplaN
Goller: Furkan-Tugay(Çelikspor)  Savaş-Görkem(Nişantaşıspor)
Kırmızı Kartlar:Murat(Çelikspor)



HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.