Perşembe, Temmuz 14, 2011

İstanbul Sinopspor'da 'Asker'i yönetim başladı!



İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Sinopspor, 2011-2012 Futbol sezonunda Ali Asker Kılıç’a teslim... 
20 Yıldır İFA Spor'da görev alan ve ismi bu kulüple özdeşleşen deneyimli teknik direktör Ali Asker Kılıç iki yıl yurt dışında kaldıktan sonra geçen yıl tekrar İFA Spor'u çalıştırmıştı. Kılıç hafta içi İstanbul Sinopspor Kulübü ile görüştü ve anlaşmaya vardı.
Kulüpte gerçekleşen imza töreninde 2.Başkan Raşit Şahin, Genel Kaptan Yasin Şahin, yöneticilerden Osman Tunçel ve Sami Şahin de hazır bulundular.


Genel Kaptan Yasin Şahin yaptığı açıklamada, "İstanbul Sinopspor Kulübü yönetim kurulu olarak Altyapıdan A takıma kadar yeniden yapılanmaya gittik.
İlk olarak kendisini kanıtlamış tecrübeli biri olan, spor severlerin İFA'dan tanıdığı Ali Asker Kılıç hocamızla görüşme yaparak anlaşmaya vardık. Ali Asker Kılıç hocamız A takımla birlikte tüm altyapılardan da tek sorumlu genel koordinatör olarak bugün itibari ile göreve başlamış bulunmakta. Altyapıda Erol Yıldırım ve Ömer Türkay hocalarımız görev alacaktır" dedi.


'Kadromuzu koruduk'
Şahin şöyle devam etti: "Geçen sezonki kadromuzu aynen korumuş durumdayız. Ali Asker hocamız istekleri doğrultusunda 7-8 oyuncu ile görüşme yapmaktayız. Bu oyuncularla bir hafta içinde anlaşma yaparak imzaları atacağız."


Kılıç: Beklentilerin farkındayım
Ali Asker Kılıç ise yaptığı açıklamada, "Türkiye'de çok büyük camiası olan ve 20 yıldır özdeşleştiğim İFA Spor'dan Küçükçekmece'de yine büyük bir camiası olan İstanbul Sinopspor'a geldğim için çok mutluyum. İstanbul Sinopspor'un beklentilerini biliyorum. Bu beklentiler doğrultusunda yönetim kurulu ile görüşmeler yaparak anlaşmaya vardım. İstanbul Sinopspor ve kendim için hayırlı olmasın diliyorum. Başkanımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımızla birlikte birlik beraberlik içinde el ele vererek İstanbul Sinopspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U18'de Türkiye'nin en büyüğü Kartalspor

Türkiye U18 Futbol Şampiyonası Ankara'da sona ererken Kartalspor şampiyon oldu.