Cuma, Ocak 07, 2011
Beykozspor'un varolma kongresi
Türk sporunun asırlık çınarlarından 102 yıllık mazisi olan Beykozspor tarihinin en önemli kongresini yapıyor. 8 Ocak Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü Kongre öncesinde 3 ayrı listenin çıkması bekleniyor.
Basketbol ve Futbol takımlarını küme düşürmesinden sonra camiada adeta istenmeyen adam ilan edilen mevcut başkan Zeki Aksu’nun da liste sunması beklenen kongreyi sarı-siyahlı futbolcular da merakla bekliyor. İkinci yarı hazırlıklarını aldıkları ortak karar neticesinde başlatmayan futbolcuların eylemi devam ediyor.
6 ayda sadece 600’er lira alabilen takımda Beykoz Altyapı takımlarından gelen 20 genç oyuncu yer alıyor. Bu arada yönetim tarafından görevine son verilen Teknik Direktör Ahmet Yılmaz’ın yerine yeni isim arayışları devam ediyor.Boğaziçi temsilcisinin ara transfer hakkı elde edebilmesi için de TFF’ye 1.5 Milyon civarında para yatırması ise şart. İlk kez bu kadar ciddi amatör liglere düşme korkusu yaşayan asırlık çınarda kongre son derece önem kazanmış durumda.
HABER: TALİP ERCAN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
İstanbul 1. Amatör Lig play-off yarı final programı
İstanbul 1. Amatör Lig play-off karşılaşmaları 14-15 Şubat 2026 tarihlerinde oynanacaktır.
-
İstanbul Süper Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...
-
İstanbul 1. Amatör Lig play-off karşılaşmaları 14-15 Şubat 2026 tarihlerinde oynanacaktır.
-
İstanbul 1. Amatör Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu.

1 yorum:
bu hasköye nekadar yağcılık yapacaksınız onlar üç puanı alır diyorsun imes alamaz diyorsun yine yanılacan ama sen devam et hasköye yağcılığa
Yorum Gönder