Pazar, Mart 01, 2009

Şahin'in zirve uçuşu sürüyor

ESENTEPE ŞAHİNSPOR: 2 TALATPAŞASPOR: 1

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup’ta Lider Esentepe Şahinspor ile ikinci sırada yer alan Talatpaşaspor arasında oynanan maçta 3 puanı alan taraf, ev sahibi Esentepe Şahinspor oldu. Yılıdztabya Stadı’nda oynanan ve üst sıraları ilgilendiren önemli karşılaşmada, Esentepe Şahinspor saha ve seyirci avantajı ile oyuna başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında süratli futbol vardı ancak gol yoktu.
Talatpaşa yedek kulübesi (üstte)
Maçın ikinci yarısına da Esentepe Şahinspor baskılı başladı. 54’te Tuncay’ın kafa şutu üstten az farkla auta çıktı. Esentepe Şahinspor beklediği gole 55’te kavuştu. Bu dakikada Murat’ın yerine oyuna giren Volkan yakın mesafeden durumu 1-0 yaptı.

Golden sonrada Talatpaşa kalesinde gol arayan yeşil-beyazlı futbolcular Tuncay ile 2 gollük pozisyondan yararlanamadılar. Talatpaşaspor ise Metin ve Yakup ve Ömer ile ani kontrataklar geliştirip rakip kalede gol aradı. Karşılaşma zevkli ve heyecanlı sürerken Şahinspor kaptanı Sedat maçın 78. dakikasında, çok konuşmasının cezasını karşılaşmanın orta Hakemi Erhan Sargın’dan ikinci sarıdan kırmızı kart görerek çekti.

Tribünde istenmeyen olaylar
Kırmızı karttan sonra sahadan güçlükle çıkarılmaya çalışılan kaptan Sedat’ın bu hareketi üzerine her iki taraf taraftarı arasında tribünlerde istenmeyen olaylar başladı. Karşılaşmanın orta hakemi Erhan Sargın yardımcılıları ile orta sahaya gelerek maçın saha komiseri Oktay Düzdirek’ten takviye emniyet kuvveti istedi. Güvenlik güçlerinin gelmesi ile karşılaşmaya yaklaşık 10 dakika aradan sonra başlandı. Bu arada olayları protesto eden Talatpaşaspor kenar yönetimi yedek kulübesini terk etti.


Bu dakikadan sonra, 10 kişi kalan Esentepe Şahinspor 83. dakikada Fatih’in kafa vuruşu ile ikinci golünü buldu: 2-0
Karşılaşmanın bu şekilde biteceği sanılırken Eyüp maçın 90. dakikasında skoru belirledi: 2-1
Esentepe Şahinspor yönetimi üzgün
Maçtan sonra sorularımızı yanıtlayan Esentepe Şahinsporlu yöneticiler “Kırmızı kart olayına kadar hiçbir taraftarımızın ağzında ne küfür ne de kötü bir tezahürat çıkmadı. Biz Talatpaşa ile kardeş kulübüz. Yöneticilerine, futbolcularına, taraftarlarına maçtan sonra mangal ziyafeti yapacaktık. Biz kendimizi böyle hazırlamıştık ancak kendini bilmez bir-iki taraftarımızın kışkırttığı olaylar bizleri son derece üzdü. Bu olayları bizler esefle kınıyoruz. Esentepe Şahinspor yönetimi olarak bu gibi kişileri aramızdan ayıklayacağız” diye konuştular.

Stat: Yıldıztabya
Hakemler: Erhan Sargın ***, Seyit Erdoğan ***, Yusuf Bektaş ***
Esentepe Şahinspor: Necati*** Erman*** Ramazan*** Murat*** Bahadır** (Raşit **) Gökhan*** Fatih**** Mehmet** (Nurettin *) Tuncay**** Sedat ** Murat * (Volkan ***)
Talatpaşaspor: Emrullah** Erman** Olkan** Onur ** Metin*** Uğur** Ömer** Ferdi* (Batuhan *) Yakup** Ömer*** Eyüp***
Goller: Volkan (55), Fatih (82) / Eyüp (90)
Kırmızı Kart: Sedat (78) (Esentepe Şahin)

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 18 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...