Çarşamba, Mart 04, 2009

Ne de olsa Ayazağaspor

AYAZAĞASPOR: 3 BAYRAMPAŞASPOR: 2

Yerel Futbol Sitesi
İstanbul Süper Amatör Küme İl Şampiyonası'nda Ayazağaspor, tarihindeki en parlak zaferlerinden birini yaşadı... Sarı-Yeşilliler, genç takım kadrosuyla çıktığı maçta güçlü Bayrampaşaspor'u 2-0 geriden gelip 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

1. Grup'u ikinci sırada tamamlayan Ayazağaspor'da bir süredir ekonomik sıkıntılar olduğu biliniyordu ancak bu sıkıntılar bugün iyice ayyuka çıktı ve A takım futbolcuları Bayrampaşaspor maçına çıkmayacaklarını açıkladılar. Bunun üzerine Şişli temsilcisi, Spor Akademisi Stadı'ndaki maça genç takım futbolcularıyla giderken, kadroda yalnızca A takımda yedek olan 3 futbolcu vardı.

Maça çok iyi başlayan Bayrampaşaspor 13'te Yücel ve 28'de yeni transferi Burhan Saatçioğlu'nun golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda sahada bambaşka bir Ayazağa vardı. Sarı-Yeşillier 55'te Ferdi'yle farkı bire indirdi, 75'te Muzaffer'le eşitliği sağladı. Karşılaşmada son sözü 87'de Ferdi söyledi ve Ayazağaspor 3-2'lik skorla karşılaşmadan galip ayrıldı.

Katkıları için Erhan Harput'a ve Güven beye çok teşekkürler.
-----
Bu haber, maksatını aşan yorumlar nedeniyle yoruma kapatılmıştır.

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.