Çarşamba, Şubat 11, 2009

Sultançiftliği B Genç hükmen mağlup

Sultançiftliğispor, İstanbul B Gençler İl Şampiyonası'nda Fenerbahçe ile oynadığı maçta cezalı oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayıldı.
Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçta Sultançiftliğispor rakibini penaltı atışları sonrasında 4-2 yenmiş ve Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmişti. Ancak Fenerbahçe'nin maç sonrası yaptığı itiraz Futbol Federasyonu tarafından haklı bulundu ve cezalı oyuncu oynatan Sultançiftliğispor yenik sayıldı.
Türkiye Şampiyonası'na gitme hakkı elde eden Fenerbahçe, İstanbul Şampiyonası'nda da Ümraniyespor'un rakibi oldu.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

tabi olm ynıldıklerıni hazmedemediler 4 prof takımın içnden 3'ü gdnce fenerde ortada kalıoo ugrasdıgı syler fderasyon tabii
yne fderasyndan kparıolar işi sallıolar bşi dmm cezanız kabul edildi adaled bumu be bs o maçı ne ter dkerek kzanmıstık allah blalrını versin?

Adsız dedi ki...

neden bahsediyosun cezalı oyuncu oynatmışsın malupsun nokta

Adsız dedi ki...

ya bravoya sen alt yapıundaki adama durustluğu aşılıcana adama sahtekarlık öğretiyorsunuz bu kadarda amator olunmaz ama

Adsız dedi ki...

FENERBAHÇE BUKADAR İMKANA VE OLANAGA RAGMEN SULTANÇİFTLİGİ TAKIMINI YENEMİYORSA YAZIKLAR OLSUN BU DEFA FEDERASYONA SIGINDILAR AMA BAKALIM ONLARI ŞİMDİ KİM KURTARACAK 100 YILLIK KULUBUMUZU BU DURUMA GETİREN BECERİKSİZ TEKNİK EKİP DERHAL İSTİFA ETSİN AYAK OYUNLARINA SIGINMASINLAR KRALIN ÇIPLAK OLDUGUNU GÖRSÜNLER ARTIK YILLARDIR BİRTANE OYUNCU BİLE ÇIKARAMAMIŞLAR A TAKIMA ÖNCE BU KONUDA KAFA YORSUNLAR GARİBAN SULTAN ÇİFTLİGİNİN BİLEGİNİN HAKKIYLA ALDIGI GALİBİYETİN ÜZERİNDE OYUN OYNAMASINLAR İSTANBULDA FUTBOLDAN ANLAYAN HERKES GERÇEKLERİ BİLİYOR KAFALARINI KUMA GÖMMEKTEN VAZGEÇSİNLER ARTIKKKK.

Adsız dedi ki...

s.çiftliğe az bile her maç sahaya adamların girmesi filan adalet yerini buldu a gençtede hükmen mağlup olmaları gerekiodu ama hakem tecrübesiz olduğundan sahadan çıkmadı.

Adsız dedi ki...

Sultançiftliği Galip Geldiğinde Çok Şaşırmıştım Gerçekten..Ama Çok Yazık Olmuş Sultançiftliğine..Tam Bi Hayal Kırıklığı Olmalı Bu Sultançiftliği İçin..Ama Hakemlerde Hiçmi Dikkat Etmemiş Maç Öncesi..Olacak İş Değil.

Adsız dedi ki...

cezalı oyuncuyu kontrol etmek Hakemlerin görevi mi? boş boş konuşmayın.

Adsız dedi ki...

beyler yorum yaparken olayı bilmeden yorum yapmayın
olay genç takımda kart gören topçumuzun cezasının katagörisinde çekmesi sorunu a genç maçı farklı katagori yanlızca yanlış yorum bu geçler aslanlar gibi mücadele etti liğde oynayan takım o maçta mücadele etti ve aslanlar gibi feneri eledi bu bize yeter başka bir şeye gerekte yok onlar kendi haline yansın
diğer yorumlar sultançiftlik kulubünün büyüklüğünü düşünerek yorum yapsınlar herkes hakettiği cevabı alır lütfen dikkattttt

Adsız dedi ki...

YA ARKADAŞIM OYNATMA CEZALI OYUNCU YEN. HEM SUÇLUSUN HEM GÜÇLÜ. ÇOK DA HAVALANMIŞTINIZ FENERBAHÇEYİ ELEDİK DİYE. HAKKATTEN AMATÖRSÜNÜZ.

Adsız dedi ki...

ceza alan oyuncu cezasını kendi kategorisinde cekene kadar hiçbir müsabakada oynayamaz eğer kendi kategorisinde maclar bitmişse devam eden diğer ketogoride( oraya yaşı tutuyorsa) ceker. eğer hakkınız yeniyorsa başvuru hakkınız var başvursanıza.

Adsız dedi ki...

merhaba çok bilmiş futbol adamları sanan sızler ben sultancıftlıgının kalecısı ali sız hıc bır sey bılmeyerek kotuleyın takımı yok a genc de hakem gıtmelıymıs yok kırmızı kart cezalısı oyuncu oynamıs o macı nasıl kazandık bız hangınız ızledı olduk olduk dırıldık urastık basardık bu bıze yeter bız hıc bı zman hıc bır takımı yendık dıye havalanmadık bızım ruhumuzda yok ama sızler aptalca yorum yopuyosun ole laf olsun dıye yazıyosunuz cıftlıgı kutlamanız gerekırken helal olsun adamlara bak ne yapmıs dıyıcegıne kotylemey yoluna gıdıyosunuz haklısınız bız hata yapıp cezalı oyuncu oynattık ama bı de fenerbahcelı oyuncuların dogum tarıhları arastırılsın bakalım kımler ne dogumlu cıkıyo neler oluyo hepımız gorelım ben yınede benle bu macı kazanmak ıcın benımle bırlıkde ter döken arkadaslarımı yurekden tebrık edıyorum bız bunu basardık ya adamlara buyuk takım kucuk takım yok ya gosterdık o yeter hepınız sagolun ıns dah buyuk basarılarla bu sıtede haberlerımız yayınlarda o bızı kotuleyenler gorur

Adsız dedi ki...

FENERBAHÇE HELAL SİZE VERDİN PARAYI ALDIN ŞAMPIYONAYII SİZE HAKETMEDIGINIZ TURNUVADA BASSARILAR AMA BUNUDA UNUTMAYIN IDMANSIZ SULTANÇİFTLİĞİ FENERİ Y.TABYADYA GOMDU UTANINKI ELINIZDE O KADAR OLANAK VAR FIRSAT VAR DEGERLENDIREMIYOSUNUZ FENERDE OYNUYORUM DIYE SAGA SOLA HAVA ATIYOSUNUZ AMA HICBIRNIZDE İS YOK SIZ BIRAKIN TOPU TOPCUNUN TOPU OLMASSINIZ.

Adsız dedi ki...

hocalarımızın dediği bir laf var ve her maçta da bunu söyler istanbulda sultançiftliği spor u kimse sevmiyor....ewet kanıtlandı bu...biz sadece grupta emlakbankı yenmedik biz elemelerde güzelceyi yenmedik biz fenerbahçeyi tenmedik biz dütün istanbul u yendik ama ne oldu artık buna da bişey buldular elediler bizi..şu anda karşımıza kim gelirse gelsin eleriz ayaklarımızla değil yüreğimizle oynar her türlü o maçı alırız...unutmayın artık sultançiftliği topçuları olarak kimseye acımayacağız.....

Adsız dedi ki...

s.cıftlıgı yENIYOL sızı Bayrampasaya beklıor !!! o son macı tum bayrampasa sabırsızlıkla beklıorr!! her mac taraftarınız sahaya gırsın rakıp takıma saldırın sonra onun bunun hesabını yapınn bayrampasada goruscezz !!

Adsız dedi ki...

merhaba ben sultancıftlıgın kalecısı ali o macda da gorusucez sızle bayrampasalılar bız gaziosmanpasa cocuguyuz o bugune kadar her deplasmana korkmadan gıttık ve o sızı ole bole yapcaz dıyenlerın hıcbırı elını kıpırtamadı bakalım kımle kımle goruscek o macda sız bayrampasaya guvenıyosunuz bız tum gaziosmanpsayı toplayap gorusucez orda sız mı delıkanlısınız bız mı yoksa sade laf yapıp kacan adamlardanmısınız bızde sabırsızlıkla beklıyorum o macı ne olucak gorelım o macda gol adamadınız bu macdada gol adamıycaksanız bana sızı kumeye yolluycak bayrampasalı gorusecez aza kaldı sabret bakalımmmmmmmmmmmmmm

Adsız dedi ki...

kale gördük senide kavgayaa girmedin kavga bittikten sonra ordan sallıodun bide burda konuşuon.

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.