Cuma, Ocak 09, 2009

Zara Ekinlispor artık ektiğini biçiyor!

HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta bu hafta sonu deplasmanda Yeniköyspor’la karşılaşacak olan Zara Ekinlispor, son 6 haftadaki müthiş çıkışıyla dikkat çekiyor.
Son olarak 11. haftada deplasmanda Sütlücespor’a 4-2 yenilen Yeşil-Beyazlılar, daha sonra oynadıkları 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.
11. haftanın sonunda 9 puanla, küme düşme hattındaki Kirazlıtepespor’un averajla üstünde yer alan Sultançiftliği temsilcisi, 17. haftanın sonunda 23 puanla dördüncü sırada yer alıyor.
Takımın başarısında en önemli pay, teknik direktör Alaettin Çepeloğlu ve yardımcısı Fatih Yıldırım’da…Yerel Futbol Sitesi’nin sorularını yanıtlayan teknik patron Alaettin Çepeloğlu, çok genç bir takımları olduğunun altını çizerek, “İlk 11’de oynayan yedi oyuncumuz 1990 doğumlu. Geçen sezon Gürpınarspor’da oynayan Ömer ve liberomuz Gökhan takıma ağabeylik yapıyor. Yeni kurulmuş bir takımız. Ligde kalma hedefiyle lige başladık. Sezona iyi başlayamadığımız bir gerçek ancak futbolcularımız her geçen hafta performanslarını yükselttiler. Böyle bir patlamayı bekliyorduk. Takım artık birbirine alıştı. Çok koşuyoruz, iyi mücadele ediyoruz” dedi.

Şimdi önlerinde zorlu Yeniköy ve Hadımköy sınavlarını olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “Yeniköy ile deplasmanda oynuyoruz. Bir puan alırsak bizim için iyi bir sonuç olur. Hadımköy’ü sahamızda konuk edeceğiz. Onların da gücü belli ancak biz de sahamızda iyi oynuyoruz. Örneğin geçen hafta sahamızda Beylikdüzüspor’a karşı ikinci yarı müthiş bir baskı kurduk ancak gol bulamadık. Evimizdeki maçlarda iyi pas yapıp baskı kurıuyoruz. Bu nedenle Hadımköyspor’a sürprizimiz olabilir” diye konuştu.

3. Grup’un son derece zorlu olduğunu ve küme düşme konusunda henüz hiçbir şeyin belli olmadığının altını çizen Çepeloğlu, “Biz dördüncü sıradayız ancak halen rahat değiliz. ‘Her şey bitti’ dememiz için en az 4 puan almamız gerekir. Rakiplerimize göre iyi bir fikstürümüz olduğunu düşünüyoruz ancak elbette futbol sahada oynanmadan kazanılmıyor” ifadelerini kullandı.

Zara Ekinlispor’un yenilmezlik serisi:
Kadırga 3-2
İst. Sinop 1-1
Gürsel 2-1
Mustakemalpaşa 2-0
Alibey 2-1
Beylikdüzü 1-1

4 yorum:

Adsız dedi ki...

takım kaptanları olan ömer yavuz süper amatörün mevkisindeki en iyi oyuncusudur . imzaladım.....

Adsız dedi ki...

bu takım seneye gelicek takviyelerle ucar kimsede yakalıyamazz altını cizerim dedi dersinizz!!!

Adsız dedi ki...

:D amatörler sizi

Adsız dedi ki...

ömer yavuz geçen sene mi ondan önceki senemi ne hadimköydeydi gayette iii top oynuodu!

İstiklal'in kalecileri Emrullah Yücel'e emanet

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden İstiklalspor'un teknik ekibine deneyimli bir isim katıldı... Emrullah Yücel, Bakırköy ekibinin ye...