Cumartesi, Ocak 10, 2009

Paşa'nın keyfi yerine geldi

MUSTAFAKEMALPAŞA: 1 SÜTLÜCESPOR: 0

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup’ta alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Mustafakemalpaşaspor, sahasında konuk ettiği Sütlücespor’u 1-0 yenerek bir nebze olsun rahatlarken, rakibinin ligde kalma umutlarına büyük darbe vurdu.
Karşılaşmanın ilk yarısında misafir takım, ev sahibi Mustafakemalpaşaspor’a oranla daha istekli futbol sergilediyse de çabaları gol getirmedi ve devre golsüz sona erdi.
İkinci yarı ise tersi oldu. Ev sahibi takım istekliydi. Yeşil-Kırmızılılar özellikle kontrataklarla etkili oldu. 70’de sağ kanattan ortalanan topla buluşan Ramazan soldan ceza alanına indi ve sert bir vuruşla topu Sütlüce fileleriyle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalesine golü gören Sütlüce takımı beraberlik golü için rakip kaleye yüklendiyse de başarılı olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Bu sonuçla Sütlücespor 15 puanla sondan ikinci sıradaki yerinde kalarak ümitlerini azaltırken Mustafakemalpaşa puanını 23’e çıkardı. Nurettin Yetim’in öğrencileri ayrıca haftalar sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Stat: Avcılar Turgut Özal
Hakemler: Recep Kocabaş ** Mert Güzenge ** Burak Taşkınsoy **
Mustafakemalpaşaspor: Umut*** Cihan* (Mesut**) Okan*** K. Mesut ** Ahmet** Ali* Emre** Caner* (Alper*) Müslim ** Ramazan *** (Hüsnü *) Ömer ***
Sütlücespor: Necmettin** Volkan** Hakan* Yurdanur* Tuncay** Sertaç* (İskender*) Mesut* (Abdulazim*) Onur** Hasan** Gökhan* Recep* (Sertan*)
Gol: Ömer (70)

Hiç yorum yok:

Tuzla FSK üç puanı üç golle aldı

İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup maçında üst sıraların iddialı takımlarından Tuzla Futbol Spor Kulübü, Koşuyoluspor engelini 3 golle aşarak y...